Οι ΠΙΚάΠ παρουσιάζουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, με την εταιρεία Φινέας Record Label, την Κυριακή 21 Μαΐου στο Six D.O.G.S.

Οι ΠΙΚάΠ είναι ένα ελληνόφωνο indie συγκρότημα που συνδυάζει τον alternative ήχο με τα ηλεκτρονικά στοιχεία. Ξεκίνησαν το ταξίδι τους το 2015 στην Αθήνα και μετά από μία σειρά συμμετοχών σε φεστιβάλ και lives (Encore [six d.o.g.s], Park festival, κ.ά) μπήκαν στο στούντιο για την ηχογράφηση του πρώτου τους EP. Μέσα στο δίσκο ακούγεται και το «Ένα κλεμμένο ποδήλατο» το οποίο παραχώρησε ο Κ.Βήτα. Αυτήν την περίοδο γράφουν κομμάτια για τον επερχόμενο δίσκο τους, o οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2018.

Τα μέλη είναι:
Χρήστος Μπολώνας (φωνή), Άλκης Μπλουκίδης (κιθάρα), Γιώργος Μπλουκίδης (κιθάρα), Φοίβος Βλάχος (κιθάρα), Νίκος Γεωργεδάκης (μπάσο) και Αδριανός Βιτορόπουλος (τύμπανα).

Opening act:
MARVA VON THEO

Η τραγουδίστρια, τραγουδοποιός Μάρβα Βούλγαρη και ο μουσικός και συνθέτης Τεό Φοινίδης, που δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Βιέννη, συνεργάστηκαν το 2016 και δημιούργησαν το electropop ντουέτο Marva Von Theo.

Η μουσική των Μarva Von Theo συμπυκνώνει στοιχεία από την synth pop και τη dark wave σκηνή, drum beats αλλά και σκοτεινές υφές από την δεκαετία των 80’s, σε ένα σύγχρονο και πολύ προσωπικό ήχο. Τα φωνητικά συνεισφέρουν σε αυτό τον πλούσιο ηχητικό καμβά, χρωματίζοντας άλλοτε με soul, funky και σαρκαστική διάθεση και άλλοτε με λυρική, μελαγχολική, ακόμη και ρομαντική διάθεση.

Οι Marva Von Theo μόλις ολοκλήρωσαν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο “Dream Within a Dream” και ξεκινούν τις live εμφανίσεις τους στην Αθήνα.

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα