vroxi

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι πρώτες φθινοπωρινές βροχές ξεπέρασαν σε αποτελεσματικότητα δέκα κοπάδια αφηνιασμένους ρινόκερους. Παρέσυραν αυτοκίνητα, πλημμύρισαν δρόμους, έκοψαν το ρεύμα, μπέρδεψαν τις επικοινωνίες, ότι μπορούσαν έκαναν τέλος πάντων. Στη Μεσσηνία μάλιστα, τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και μια γυναίκα αγνοείται. Ας κάνουμε κανα τάμα στη Μεγαλόχαρη να μην ξαναβρέξει, είναι πιο πιθανό να μας ακούσει εκείνη, παρά να κάνουμε αντιπλημμυρικά έργα σε αυτήν τη χώρα.

Η κυβέρνηση βρήκε τη λύση για τους εργαζόμενους στα κανάλια που θα μείνουν στο δρόμο μετά την αδειοδότηση: Θα βγουν ειδικά προγράμματα. Σύσσωμο το υπαλληλικό σώμα των καναλιών ξεφύσησε ανακουφισμένο, ενώ κάπου, σε ένα στούντιο, μια βιδίτσα έπεσε από μια κάμερα σε ένδειξη συμπαράστασης. Ο κ. Κατρούγκαλος που έκανε την ανακοίνωση πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένος με τον εαυτό του και την κυβέρνησή του. Εμείς πάλι, όχι.

Δέκα μονάδες μπροστά βγαίνει η ΝΔ και στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν αρχίσει να βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα, κρατούν όμως την ψυχραιμία τους κι ετοιμάζουν αντεπίθεση που μπροστά της βάζει τα κλάματα η Αυτοκρατορία. Προσωπικά, άλλο με απασχολεί: Ποιος ηλίθιος πιστεύει πως η ΝΔ θα κυβερνήσει καλύτερα; Αν έχετε καμιά πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μου:

Προς: Τσουκνίδα, Χωράφι Μπάρμπα Φώτη, τέταρτος θάμνος αριστερά όπως μπαίνουμε στο χωράφι. Πολύ θα σας ευχαριστώ.

Έρχεται η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης: Ραφτείτε παιδιά.

Τσουκνίδα