mou

Supplemental Memorandum of Understaning, ή αλλιώς MoU, λέγεται το συμπληρωματικό Μνημόνιο Κατανόησης που θα εγκριθεί για να έρθει η πρώτη δόση των 7,5 δις ευρώ να παραθερίσει στην Ελλάδα. Το μνημόνιο αυτό αφορά στο «Τεχνικό Μνημόνιο Συνεννόησης» και το οποίο κατά λάθος ξεχάστηκε. Το Τεχνικό, ασχολείται με τους δείκτες των ποσοτικών στόχων του άλλου Μνημονίου και περιγράφει πως θα αξιολογηθεί το πρόγραμμα. Αναμένεται επίσης το Κοινωνικό Μνημόνιο, που θα ασχολείται με το life style των άλλων μνημονίων (που θα βγαίνουν για καφέ, τι θα κάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους) καθώς και το Σεξουαλικό Μνημόνιο, αρμόδιο για τις στάσεις που θα χρησιμοποιούν τα Μνημόνια στο σεξ.

Τη γρήγορη κατάργηση του ΕΚΑΣ ζητούν οι δανειστές, με αλλαγές στα κριτήρια των δικαιούχων. ΕΚΑΣ θα παίρνουν πλέον όσων το άθροισμα του ονόματός τους καταλήγει σε ζυγό αριθμό, μπορούν να πουν με μια ανάσα «φτου σκουληκομηρμυγκότρυπα» και έχουν ψηφίσει τουλάχιστον μια φορά στη Eurovision. Την ίδια γρηγοράδα πρέπει να δείξει η κυβέρνηση και στην πώληση των κόκκινων δανείων τα οποία αρκετά απασχόλησαν την Ευρωζώνη, που θα τα δώσει σε εταιρείες να ξεμπερδεύει. Αμάν πια!

«Αλώβητοι και όρθιοι» είπε ο Αλέξης Τσίπρας πως βγαίνουμε από τη Σκύλλα και τη Χάρυβδη, το οικονομικό και το μεταναστευτικό πρόβλημα αντίστοιχα. Η βαρυσήμαντη και απόλυτα ρεαλιστική δήλωση, έγινε στο απογευματινό τσάι που ήπιαν μαζί με το Δημήτρη Αβραμόπουλο στο Μέγαρο Μαξίμου. Προτείνουμε να ελέγξουν την κουζίνα του Μεγάρου, κάποιος ρίχνει κάτι στα υλικά που χρησιμοποιούν.

Η προστασία των αδυνάτων είναι η προτεραιότητα του πρωθυπουργού, όπως αναφέρουν οι κουτσομπόλες του. Βλέπει επίσης κοινωνική δικαιοσύνη και πλεόνασμα ανάπτυξης που θα επιστρέψει στον ελληνικό λαό. Όλα αυτά, από το Σείριο όπου βρίσκεται.

Τσουκνίδα