eurogroup

Μάλλον την παίρνουμε τη δόση αδέρφια, καθώς οι Ευρωπαίοι θέλουν να μας ξεφορτωθούν για κάνα μήνα, προκειμένου να ασχοληθούν με το δημοψήφισμα της Βρετανίας και τις ισπανικές εκλογές. Μέσα στο μήνα αναμένονται τα μπικικίνια και το παραμύθι θα ξαναρχίσει τέλος Ιουλίου. Είναι άλλωστε η ιδανική περίοδος για να περάσουν τα απέραστα, καθώς η Ελλάδα θα ετοιμάζεται για τα μπάνια του λαού. Μην ξεχάσω το σωσίβιο.

Κόνξες κάνει η Γερμανία – βέβαια – στην εκταμίευση της δόσης, διότι υπάρχει ένα μικρό υπόλοιπο συμφωνηθέντων. Δεν την αδικώ, γνωρίζει πως αν δεν υλοποιηθεί τώρα αυτό το υπόλοιπο δε θα υλοποιηθεί ποτέ, αλλά δε χάθηκε κι ο κόσμος, νομίζω; Θα μας τα πάρετε όλα φίλοι Γερμανοί, το ξέρουμε. Λίγο πιο νωρίς, λίγο πιο αργά, τι σημασία έχει;;;

Στα πλαίσια της οικονομίας, θα μειωθούν οι ένστολοι που προστατεύουν υψηλά πρόσωπα κι αυτή τη στιγμή ανέρχονται στους 4.000. Όπως δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη (ναι, υπάρχει τέτοιο πράγμα) Νίκος Τόσκας, οι μισοί ένστολοι θα πάνε σε άλλες υπηρεσίες, οργανωμένες, φιλικές προς τον πολίτη. Χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα….

Δε θα υπάρξει παράταση στις υποβολές των φορολογικών δηλώσεων είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης. Ναι, καλά….

Καθυστερεί ο έλεγχος για το πόθεν έσχες των βουλευτών για τα έτη 2013 και 2014 και η ΝΔ σκίζει τα ρούχα της καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για διαπλοκή, αδιαφάνεια και σύνδεση με το θέμα των παράκτιων επιχειρήσεων που διαθέτουν όλοι σχεδόν οι βουλευτές. Θα ήταν πολύ αστείο αν δεν ήταν τόσο τραγικό.

Τσουκνίδα