Η Afrobeat Collective Orchestra είναι μια all star μπάντα αποτελούμενη από σπουδαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα, την Αφρική, την Κούβα και την Αμερική. ΚορυφαίοΙ εκπρόσωποι της Άφρο κουλτούρας ένωσαν τις δυνάμεις τους θέλοντας να επαναδομήσουν ένα νέο μοντέλο έκφρασης που αφορά την dance culture εμπνευσμένο από το παρελθόν και την αφρικανική παράδοση.

Το απογευματινό τους κάλεσμα για την Κυριακή 7 Μαΐου περιλαμβάνει DJ sets από τους Christo Z, Akylla, Pascal και Michael Moses (live keys), ενώ θα ακολουθήσει η Afrobeat Collective Orchestra με τους: Αdedeji (voc-electric quitar), David Lynch (sax), Idra Kayne (voc), Mc Yinca (mc-voc), Yoel Soto (electric bass), Vagelis Stefanopoulos (keyboards), Alexandros Drakos Ktistakis (drums), Asteris Papastamatakis (keyboards), Angelos Polychronou (percussions) και Dimitris Papadopoulos (trumpet).

Το event θα κορυφωθεί με τους DJs να συναντιούνται επί σκηνής με guest μουσικούς για ένα αυτοσχεδιαστικό performance που θα διαρκέσει ως τις 12 τα μεσάνυχτα.