Ο Ανδρόνικος είναι ένας νέος καλλιτέχνης από την Κύπρο. Από πολύ μικρός τον ενδιέφερε το κλασικό τραγούδι, με το οποίο ασχολήθηκε  τόσο στο Μουσικό όσο και στο Κλασικό Θέατρο στο Central School of Speech and Drama, στο Λονδίνο. Τον γνωρίσαμε πριν από λίγους μήνες μέσα από το digital single με τρία τραγούδια του Αντώνη Μιτζέλου και την εξαιρετική διασκεύη του αγαπημένου τραγουδιού «Χάνομαι» που κέρδισε τη συμπάθεια των ραδιοφωνικών παραγωγών σε όλη την Ελλάδα.

Το πρώτο του ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο «1» κυκλοφορεί από την MLK και περιλαμβάνει 9 τραγούδια σε μουσική που έγραψαν οι Αντώνης Μιτζέλος, Στέφανος Κορκολής και  Ευσταθία, σε στίχους των Κυριάκου Ντούμου, Ρεβέκκας Ρούσση, Μαρίας Παπαδάκη, Ευσταθίας, Σαλίνας και Λίνας Δημοπούλου.

Μπαλάντες όπως το «Σβήνω το φως», το «Φωτοβολίδα φως μου» αλλά και το βαλσάκι «Μια στιγμή» είναι σίγουρο ότι θα σας αγγίξουν από το πρώτο κιόλας άκουσμα, ενώ στο ρυθμικό «Πού να κρυφτώ» συμμετέχει η επίσης νέα τραγουδίστρια Κατερίνα Βερβέρη. Το άλμπουμ κλείνει η ορχηστρική version του τραγουδιού «Πού να κρυφτώ».

Ο Ανδρόνικος, στην μέχρι τώρα πορεία του έχει συνεργαστεί με μεγάλους συνθέτες (Γιάννης Σπανός, Γιώργος Χατζηνάσιος, Κώστας Χατζής, Σταύρος Σιδεράς κ.α.) ενώ έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές της Αθήνας (Αρχιτεκτονική, Gazoo) και σε μουσικές παραστάσεις σε μεγάλα θέατρα της Κύπρου (όπως στο Μεσαιωνικό Κάστρο Λάρνακας, Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, Λευκωσίας κλπ). Παράλληλα συμμετείχε σε  ζωντανές εμφανίσεις του Αντώνη Μιτζέλου σε όλη την Ελλάδα.