Ο Άγγελος Ανδριανός, ο ερμηνευτής με την αισθαντική φωνή και την ξεχωριστή χροιά μετά από τα εξαιρετικά τραγούδια «Είναι κάτι βραδιές» και “Ίχνος“,  μας παρουσιάζει την ατμοσφαιρική και παράλληλα δυναμική μπαλάντα, με τίτλο “Θα ‘δινα τα πάντα”.

Τη μουσική  υπογράφει ο Βασίλης Δαραμούσκας  και τους στίχους η Άννα Μανιάτη ενώ υπεύθυνος της ενορχήστρωσης και της παραγωγής είναι ο Άγγελος Ανδριανός. Η ηχογράφηση, η μίξη και το programming έγιναν από τον Τάσο Κατσούλη στο studio Nikta ενώ το mastering έγινε από τον Αντώνη Τζώρτζη στο studio exceptional.  Έπαιξαν οι μουσικοί Θοδωρής Γκούμας (τύμπανα), Γιάννης Γρηγορίου (μπάσο), Παντελής Ντζιάλας (ηλεκτρική κιθάρα), Άγγελος Ανδριανός (κλασική κιθάρα), Τάσος Κατσούλης (πιάνο, πλήκτρα), Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος (κλαρίνο, καβάλ) και Γιώργος Τσακαράκας (τζουρά). Στα φωνητικά ήταν η Αθηνά Βέρμη.

Τη σκηνοθεσία του video clip υπογράφει ο Άλεξ Κωνσταντινίδης.

Ο Άγγελος μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Baraonda στο πλευρό του Δημήτρη Μπάση, θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την μπάντα του αλλά και συναυλίες στο πλευρό του σπουδαίου συνθέτη Γιώργου Χατζηνάσιου.