Την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στις 19:30, ο καλλιτεχνικός σύλλογος, «ipfavloskyklos» που υποστηρίζει με συνέπεια κι ήθος την ώριμη ηλικία, θα σας ταξιδέψει στο Σαρόγλειο Μέγαρο στην ΛΑΕΔ (Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων), διατυπώνοντας, «Ζήσε την ζωή σουκαι ξέχασε την ηλικία σου» ένα διάλογο πολιτισμού και τέχνης, σε ένα σκηνικό βιντεοπροβολών από τον σκηνοθέτη Αντώνη Σωτηρόπουλο.

Εκ νέου πρόθεσης μας, είναι να αλλάξουμε τον αρνητικό τρόπο που σκεφτόμαστε, σε σχέση με το τι σημαίνει για τον καθένα να μεγαλώνει και να γερνά!

Μια θεματική ξενάγηση, από ένα πάνελ ολιγόλεπτων ομιλιών, που συνδυάζει τις δυνάμεις της 7ης τέχνης, του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης, της ομορφιάς, της διατροφής , της ψυχολογίας, που θα ερμηνεύσουν θεματικά η ψυχολόγος Κοτσιφάκου Αικατερίνη, η βιολόγος Μεγαρίτη Γεωργία, η Μίνα Αλκαλάη από την ένωση Χοροθεραπευτών με τρεις χοροθεραπευτριες, χαρίζοντας ένα ανθρωπιστικό δρώμενο με την Έρη Περδίου, Αρτέμη Μαρία και Μπασιάκου Στέβη.

Θα ακολουθήσει συνέντευξη από τον αθλητικογράφο Σπύρο Οικόπουλο στην 81χρονη σέρφερ
Αναστασία Γερολυμάτου και τον δρομέα Τσιγάρα Γρηγόρη.

Η θεματική ξενάγηση συνεχίζεται με Εικαστικές τέχνες από την Λυδία Βενιέρη, την Ιστορικό Τέχνης Ίρις Κρητικού και την Αντιγόνη Γύρα δημιουργό παραστάσεων χορού και θεάτρου.

Ταξιδεύοντας στην τέχνη, η ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη θα συμμετέχει με μια αφήγηση ιστορίας.

Τέλος με «Κάλλος», φαντασία και έμπνευση ο eco editor Δημήτρης Γραμματικογιάννης θα
μας ταξιδέψει με την Χαρά Λεμπέση σε ένααρχείο ρούχων”, συνομιλώντας με τον φωτογράφο Σπύρο Πώρο.

Συντονίστρια της εκδήλωσης είναι η δημοσιογράφος Ματρώνη Δικαιάκου.

Την διοργάνωση πλαισιώνουν μουσικά χορευτικά, η Ζωή Τηγανούρια στο ακορντεόν και πρωτότυποι μουσικοί σχεδιασμοί από τους Samebito.

Η επιμέλεια μακιγιαζ από τον Freddy make up.

Συντελεστές της διοργάνωσης: Βίντεο Αρτ και σκηνοθεσία: Αντώνης Σωτηρόπουλος, Ιωάννα Πατσουλάκη, Fashion art director / Eco Styling Δημήτρης Γραμματικογιάννης, Βασίλης Κοντογιώργος Κάτια Μεσίρη.
Τεχνική υποστήριξη Ιωάννης Κοροδήμος.


Η διοργάνωση είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.