Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου ο Απόλλων Κουσκουμβεκάκης, θα διευθύνει την Athens Chamber Orchestra σ’ ένα πρόγραμμα αποτελούμενο από ορχηστρικά και τραγούδια του από τους δίσκους “Ο Νοέμβρης των ματιών της”, “Μ’ένα νεύμα του φιλιού” και “Music for movies” στο υπέροχο θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης…

Ο Απόλλων Κουσκουμβεκάκης, με πολύχρονη παρουσία στην ελληνική μουσική και δισκογραφία ως σολίστ κιθάρας, μαέστρος και ενορχηστρωτής, θα παρουσιάσει τη μουσική και τα τραγούδια του σ’ αυτήν τη μοναδική παράσταση με την Ορχήστρα Δωματίου Αθηνών (Athens Chamber Orchestra), την οποία θα διευθύνει.

Μια ξεχωριστή βραδιά με πρωταγωνιστή τη Μουσική, χωρίς ετικέτες και σύνορα, καθώς αναγεννησιακά παραμύθια και νανουρίσματα θα συνυπάρξουν με ροκ μπαλάντες, μεσογειακά μάμπο και αργεντίνικης ιδιοσυγκρασίας τάνγκο θα μπλεχτούν μαγικά με έντεχνα ζειμπέκικα και χασάπικα! Και εκεί που τα λόγια θα χαθούν, τη θέση τους θα πάρουν λυρικές μουσικές ιστορίες, soundtracks ταινιών που δεν γυρίστηκαν ποτέ!

Η μελωδική και αρμονική ματιά του Απόλλωνα Κουσκουμβεκάκη και οι στίχοι της Μαρίας Σπυράτου και της Αναστασίας Μητσοπούλου δημιουργούν το συνδετικό κρίκο αυτής της μουσικής πανδαισίας.

Τρεις γοητευτικές γυναικείες φωνές θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια του συνθέτη, η Ειρήνη Τουμπάκη, η Θέλμα Καραγιάννη και η Άννα Ματσούκα, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή εναλλαγή μουσικών χρωμάτων.

Σολίστ ο Βασίλης Καναράς στην κιθάρα και η Μαρία Σπυράτου στο πιάνο.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα προβάλλονται πίνακες της ζωγράφου Ζάννας Αρτέμη, η οποία με την παράσταση αυτή γιορτάζει 10 χρόνια ατομικών της εκθέσεων.

Την συναυλία διοργανώνει η 4live Production, ενώ χορηγός είναι η μουσική σχολή Ορφέας.

Στοιχεία εκδήλωσης:

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων: 15€ & 12€ (φοιτητικό / μαθητικό)