Επιτέλους, έφτασε ο Μαΐος, κάτι που τα τρία τελευταία χρόνια σημαίνει ότι έφτασε και η ώρα για το Athens Street Food Festival!

Όλα είναι έτοιμα για το μεγαλύτερο και πιο feelgood φεστιβάλ γαστρονομίας της Ελλάδας, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες του αυτή την Παρασκευή 4 Μαΐου και για τα τρία πρώτα τριήμερα του μήνα (4-5-6, 11-12-13, 18-19-20 Μαΐου) στο Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.

Η επιτυχημένη “συνταγή” που έφερε πάνω από 100.000 επισκέπτες τις πρώτες δύο χρονιές του φεστιβάλ θα τηρηθει και φέτος: πάνω από 30 καταστήματα θα παρουσιάσουν μια πανδαισία “γεύσεων του δρόμου” από όλες τις γωνιές της γης: από την Κούβα ως την Μικρά Ασία, από την Ιταλία ως το Μεξικό, από την Ισπανία ως την Κίνα, από την Ταϋλάνδη ως την Βόρεια Ευρώπη, από τις ΗΠΑ ως τη δημιουργική ελληνική κουζίνα, το Athens Street Food Festival θα παρουσιάσει φέτος ακόμα πιο μεγάλη ποικιλία μοναδικών προτάσεων φαγητού και γλυκού που θα ικανοποιήσουν κάθε επισκέπτη.

Όπως κάθε χρόνο, η “συνταγή” του Athens Street Food Festival θα περιλαμβάνει γνωστούς chefs σε πρωτότυπες street food ιδέες, pop-up stores που θα λειτουργήσουν μόνο κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, ειδικά μενού (π.χ. vegetarian και vegan επιλογές), πολλές γευστικές αποκλειστικότητες και bars με μπύρες, ποτά και αναψυκτικά.

Φυσικά, δεν θα λείπει η μουσική επένδυση από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς και Djs, καθώς και πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες, μεγάλους και μικρούς. Όλα αυτά, στον ειδικά διαμορφωμένο, όμορφο χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι.

Το 3ο Street Food Festival θα πραγματοποιηθεί φέτος κατά τα τρία πρώτα τριήμερα του Μαΐου (4-5-6, 11-12-13, 18-19-20 Μαΐου) στον χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι.

Πρόγραμμα

Παρασκευή 17.00 – 01.00
Σάββατο 12.00 – 01.00
Κυριακή 12.00 – 24.00

Είσοδος: 2,50 Euros

Το Athens Street Food Festival τελεί υπό την αιγίνδα του Υπουργείου Τουρισμού.