Λίγους μήνες μετά το πρώτο τους single “Ο φτωχός” και λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του πρώτου τους ολοκληρωμένου cd, οι Brandy Σουαρέ μας συστήνουν την ” Ποδηλάτισσα”!

“Η Ποδηλάτισσα” είναι το πρώτο single που κυκλοφορεί από την 14Music μετά την συνεργασία της με την Heaven Music στην ψηφιακή διανομή!

Οι Brandy Σουαρέ δημιουργήθηκαν τον χειμώνα του 2012 από αξιόλογους μουσικούς με μεγάλη πορεία στον χώρο και συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες.

Ξεκίνησαν να παίζουν και να εδραιώνουν τη θέση τους, με επιτυχημένες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, έχοντας μοιραστεί την σκηνή με τους Πάνο Μουζουράκη, Boogie Belgique, Penny & The Swingin’ Cats, Μαρίζα Ρίζου, Wedding Singers, Μαριέττα Φαφούτη, Opera Chaotique και άλλους, ενώ παράλληλα, με το τραγούδι τους “Η ποδηλάτισσα”, η ΕΡΤ τους επέλεξε στις 23 καλύτερες μπάντες του πανελλήνιου διαγωνισμού της YourBand@ΕΡΤ.

Ύστερα από τρία χρόνια επιτυχημένης πορείας, κλείνουν τον κύκλο τους ως αμιγώς cover band και ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους album με τίτλο “Παγωτό καϊμάκι”, έχοντας την τιμή να έχουν και την συμμετοχή του Πάνου Μουζουράκη στο τραγούδι με τίτλο “Τραγούδι παλιακό”.

Οι στίχοι τους είναι εμπνευσμένοι από απλά, καθημερινά, χαρούμενα αλλά κ αστεία πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας, ενώ η μουσική τους δέχεται εμφανείς επιρροές από αγαπημένα τους είδη όπως το swing ,το latin και η funk, με πολλά jazz στοιχεία.

Πρόκειται για μία πολύ ιδιαίτερη μπάντα όπου στις εμφανίσεις της καλλιεργείται επιμελώς το ρετρό στοιχείο, ισορροπώντας στις αρχές του παλιού τραγουδιού και στον μοντέρνο ήχο, ενώ με την ίδια συνταγή δημιουργούν πρωτότυπες εκτελέσεις σε γνωστές μελωδίες προκαλώντας ευχάριστες εκπλήξεις που ξεσηκώνουν!!!

Μέλη συγκροτήματος
Σοφία Νάσσιου (τραγούδι)
Δημήτρης Νάσσιος (κιθάρες & τραγούδι)
Θανάσης Γατής (σαξόφωνο, κλαρινέτο)
Κώστας Χαλάτσης (μπάσο)
Άγγελος Τσιριγωτάκης (τύμπανα)