Οι Chickn επιστρέφουν στην Αθήνα μετά από 5.000 χιλιόμετρα φόβου και παράνοιας σε κεντρική Ευρώπη και Βαλκάνια και μας καλούν σε ένα live που συμπυκνώνει αυτές τις 15 μέρες στον δρόμο.

Για πρώτη φορά θα παρουσιάσουν σε όλη της την έκταση την καινούρια τους φόρμα, καθώς και τα πρώτα δείγματα γραφής από την επόμενη δισκογραφική τους απόπειρα με special guest Το Κορίτσι Κοιμάται.

Οι Chickn είναι ένα αρθρωτό μουσικό σχήμα που έχει ξεχωρίσει στην αγγλόφωνη αθηναϊκή σκηνή για τα εκρηκτικά live με τις απρόσμενες καταλήξεις, τα impromptu, εκτεταμένα τζαμαρίσματα και τα μυστήρια setlists. Κάθε εμφάνιση τους είναι μοναδική γιατί, την ώρα της συναυλίας, διαθέσεις, ήχοι, ακόμα και η σύνθεση της μπάντας, μεταβάλλονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Ανάποδες γκρούβες, μανιώδη riffs και φωνητικά με ιδιοσυγκρασία συνθέτουν ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα, δίνοντας μια λίγο διαφορετική εκδοχή του τι σημαίνει rock σημερα (jetztzeit rock).

Το Κορίτσι Κοιμάται
«Το κορίτσι κοιμάται» ξεκίνησε ως ένα δήθεν καλλιτεχνικό εγχείρημα, αναμειγνύοντας μεταμυθοπλασία και φτιαχτές αφηγήσεις. Τώρα αποτελείται από μουσικούς που θα σας παίξουν καινούργια τραγούδια γραμμένα επί σκηνής.

BIOS Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Ώρα Προσέλευσης: 21:30
Είσοδος 5 ευρώ