Το Half Note Jazz Club υποδέχεται ξανά τους Cinema Paradiso Project, μια «ορχήστρα Ευρωπαϊκών προδιαγραφών», όπως τους έχουν αποκαλέσει, για δύο μοναδικές «κινηματογραφικές» παραστάσεις, την Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου…

Η νέα τους παράσταση με τίτλο “I Wish You Love” είναι γεμάτη από εικόνες, μνήμες και μουσικές από την μεγάλη οθόνη που αγαπήσαμε και εξακολουθούν να συγκινούν μέχρι και σήμερα. Ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι στους μαγικούς δρόμους της έβδομης τέχνης.

Γνωρίσαμε το ιδιαίτερο αυτό μουσικό σχήμα που εξειδικεύεται στη μουσική από τον κινηματογράφο πριν από μερικά χρόνια. Στο μεσοδιάστημα προέκυψε η πρώτη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο “Cinema Paradiso Project, Volume 1”. Ακολούθησαν σημαντικές συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Βασίλης Λέκκας, η Αργυρώ Καπαρού και ο Χρήστος Θηβαίος πάντα με επίκεντρο την κινηματογραφική δημιουργία. Από το ξεκίνημά τους, οι Cinema Paradiso Project γίνονται όλο και πιο τολμηροί στις επιλογές τους. Συνδυάζουν το παλιό με το καινούργιο, τις οικείες μουσικές με ηχοχρώματα πιο ιδιότυπα, σέβονται το πρωτότυπο, αλλά δίνουν το προσωπικό τους στίγμα.

Η παράσταση που ετοίμασαν ειδικά για το Half Note Jazz Club δανείζεται το τίτλο της από ένα παλιό Γαλλικό τραγούδι που πέρασε μέσα από πολλά soundtrack και διασκευές για να φτάσει στο σήμερα. Γιατί, όπως λένε και οι ίδιοι, «…ίσως πιο πολύ κι από την εικόνα, η μουσική νικά το χρόνο. Το ίδιο και μερικά από τα όνειρά μας».

Cinema Paradiso Project και “I Wish You Love”, μουσικά ταξίδια και κινηματογραφικά όνειρα!

Σουζάνα Γιαννακοπούλου: τραγούδι
Σοφία Ροσμαράκη: πιάνο
Ευαγγελία Λοφίτου: ακορντεόν, επικοινωνία
Γκαλίνα Μπράτουσκα: βιολί
Στέφανος Γιαννόπουλος: τσέλο, φωνητικά
Eυγένιος Μπράτουσκα: κοντραμπάσο
Δημήτρης Παππάς: κλασική κιθάρα
Χριστίνα Κατσιάρη: ακουστική κιθάρα, επιμέλεια προγράμματος, κείμενα, videos
Δημήτρης Αραπαντελής: ηλεκτρική κιθάρα, ενορχηστρώσεις, τραγούδι/φωνητικά
Ιάκωβος Παυλόπουλος: κρουστά, φωνητικά

HALF NOTE JAZZ CLUB
Τριβωνιανού 17, Μετς
Ώρα έναρξης: 21.30