Την τελευταία Κυριακή του Μαΐου οι Circassian επιστρέφουν μετά από καιρό στο six d.o.g.s για να παρουσιάσουν το καινούργιο τους EP, Quadrivium.

Στους Circassian δεν αρέσει να περιορίζονται σε συγκεκριμένες μουσικές κατευθύνσεις. Με βάση στον ψυχεδελικό ήχο και πολυποίκιλες επιρροές, από την παραδοσιακή μουσική της Ανατολής μέχρι και την hip hop, το κουαρτέτο από την Αθήνα, χαρακτηρίζεται από συνέπεια και ποιότητα στη μέχρι στιγμής πορεία του. Η πρώτη κοπή του ντεμπούτου LP τους “Hantse Guashe” (2014) εξαντλήθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ η μπάντα συμπεριλήφθηκε στην λίστα του The Guardian “Μουσικά συγκροτήματα που πρέπει κανείς να παρακολουθεί”, μετά την κυκλοφορία του δεύτερου ΕP τους “Procrasinational” (2012). Το 2017 επιστρέφουν στη δισκογραφία με το νέο τους EP – “Quadrivium” το οποίο μόλις κυκλοφόρησαν σε ψηφιακή μορφή και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει σε φυσική μορφή το φθινόπωρο του 2017.

Οι BackDoor Freaks δεν είναι μια μπάντα από την Αθήνα. Αποτελούνται από τους Spir Frelini (φωνητικά/ κιθάρα) και τον Θοδωρή Μπαρλογιάννη (drums) που ζουν και φτιάχνουν μουσική στο Πόρτο Ράφτη Αττικής, με κύριες τους επιρροές τον ήλιο, τα κορίτσια, τη θάλασσα και την κατεστραμμένη ψυχοσύνθεσή τους. Η μπάντα σχηματίστηκε τον Μάιο του 2016 και μέχρι στιγμής έχει στο δυναμικό της οκτώ πρωτότυπες συνθέσεις. Ο ήχος τους χαρακτηρίζεται από έναν συνδυασμό 60’s west coast psychedelia, garage rock n’ roll, 90’s rock και british pop.