«Πάνω στο κύμα, κάτω από κουκουναριές, μπροστά από μία αιώρα… σας ξετύλιξα τον κόσμο μου… Eυχαριστώ που τον επισκεφθήκατε… τον αγκαλιάσατε, τον αγαπήσατε και τον μοιραστήκατε…»

Με επιτυχία στέφθηκε η έκθεση «Δαμάζοντας τα όνειρα» της εικαστικού Ειρήνης Γκόγκουα στο Πολιτιστικό κέντρο Μίληση στο Πόρτο Χέλι. Ο «κόσμος» της Ειρήνης Γκόγκουα μάγεψε όσους παρευρέθησαν τόσο στα εγκαίνια όσο και κατά τη διάρκεια 1- 9 Αυγούστου της έκθεσης. Το ειδυλλιακό τοπίο σε συνδυασμό με τα ξεχωριστά έργα της εικαστικού λειτούργησαν ως πόλος έλξης των επίσημων φορέων της περιοχής, επιχειρηματιών που διαμένουν τους καλοκαιρινούς μήνες, ντόπιων κατοίκων και τουριστών. Αξίζει να σημειωθεί ότι την έκθεση τίμησε με την παρουσία του ο Πρέσβης της Γεωργίας, κ. David Dondua μετά της οικογενείας του.

Στα εγκαίνια, η εικαστικός Ειρήνη Γκόγκουα άνοιξε τις πόρτες του πολύχρωμου κόσμου της και υποδέχτηκε το κοινό της με μελωδίες πιάνου που μας συντρόφευαν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Η έκθεση ολοκληρώθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο καθώς στην αυλή του Πολιτιστικού Κέντρου Μίληση οι παραμυθούδες Σοφία Ασλανίδου και Μίρκα Καχριμάνη αφηγήθηκαν παραμύθια για τον Έρωτα σε ενήλικο κοινό.

Ειρήνη Γκόγκουα εικαστικός- Γιάννης Γεωργόπουλος Δήμαρχος Ερμιονίδας-Άρης Μπίμπας Αντιδήμαρχος Ερμιονίδας- Πέννυ Κροντηρά Δημοσιογράφος

Οι διοργανωτές ευχαριστούν το Δήμο Ερμιονίδας για τη στήριξη, καθώς και τη συμβολή του στην ανάδειξη πολιτιστικών δρώμενων.