Ο Γιάννης Αναστασάκης παρουσιάζει το οπτικο-ακουστικό project “Elektronik Meditation” με την Deniz Αγγελάκη στο live-painting και με μοναδικούς καλεσμένους τη Σαβίνα Γιαννάτου και τον Χάρη Λαμπράκη (rhodes, νέυ).

Μετά την sold out εμφάνισή τους το Νοέμβριο, εμφανίζονται ξανά για μια βραδιά ανοιχτή σε όλα τα ενδεχόμενα και τις προκλήσεις του αυτοσχεδιασμού.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ :
Ο Γιάννης Αναστασάκης χαρακτηρίζεται για την ιδιαίτερή του προσέγγιση στην κιθάρα, ως γεννήτρια πρωτότυπων και ατμοσφαιρικών ήχων, καθώς και για την ενασχόλησή του σε βάθος με τα εφέ (είναι επίσης o σχεδιαστής και κατασκευαστής των JAM pedals).
Η μουσική του είναι ένα κράμα ambient και ψυχεδέλειας που ισορροπεί μεταξύ μελωδίας και θορύβου, ξεπερνώντας πολλές φορές τα “επιτρεπτά” όρια.
Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους μουσικούς, Arve Henriksen, Eivind Aarset, Λένα Πλάτωνος, Θοδωρής Ρέλλος, Νίκος Σιδηροκαστρίτης, Haig Yazdjian, Διονύση Σαββόπουλο κλπ.
Με το project Elektronik Meditation εχουν κυκλοφορήσει 3 album και εχουν κάνει εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο, Νορβηγία, Ολλανδία και Τουρκία.

DENIZ ΑΓΓΕΛΑΚΗ :
H Deniz χρησιμοποιεί μια πολύ ιδιαίτερη τεχνική live-painting και προβολής, δίνει έμφαση στο χρώμα, στις λεπτομέρειες της στιγμής, και δημιουργεί ένα μοναδικό οπτικό περιβάλλον, μια εικαστική προέκταση της μουσικής που διαδραματίζεται επί σκηνής.

ΣΑΒΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ :
Η Σαβίνα Γιαννάτου ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία το 1979 με την εκπομπή του Γ’ Προγράμματος της ΕΡΤ Εδώ Λιλιπούπολη. Έχει από τότε συνεργαστεί με πολλούς σπουδαίους συνθέτες (Μ. Χατζιδάκις, Λ. Πλάτωνος, Μ. Γρηγορίου, Δ. Μαραγκόπουλος, Β. Κατσούλης, Ν. Μαμαγκάκης, Ν. Κυπουργός κ. α.). Η δισκογραφία της περιλαμβάνει πάνω από είκοσι δίσκους και συμμετοχές σε δίσκους.
Τα τελευταία δέκα χρόνια ασχολείται με τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό σε συνεργασία με μουσικούς από τον χώρο της τζαζ και της παραδοσιακής μουσικής. Με το σχήμα Primavera en Salonico έχει εκδώσει αρκετούς δίσκους (στην ECM) και έχουν δώσει συναυλίες σε όλο τον κόσμο.

ΧΑΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ :
Ο Χάρης Λαμπράκης είναι ένας εξαιρετικός μουσικός, δεξιοτέχνης στο νέυ, με πλούσιες συνεργασίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Είναι μέλος διαφόρων μουσικών σχημάτων και από το 2006 έχει σχηματίσει το συγκρότημα “Χάρης Λαμπράκης Quartet”.