Με μεγάλη μας τιμή και χαρά, θα φιλοξενησουμε για δεύτερη φορά ένα νέο κορίτσι, την Emmanouela, η οποία επελεξε για άλλη μια φορά να εμφανιστεί στο HolyWood Stage, την Κυριακη 4 Ιουνίου στις 22:30 !

Κατάγεται από την Ρόδο, ασχολείται με το τραγούδι επαγγελματικά τα τελευταία τρία χρόνια κάνοντας εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Ρόδου, και έχει συμμετάσχει σε μουσικά σχήματα επώνυμων καλλιτεχνών, όπου παρά το νεαρό της ηλικίας της,κατάφερε με επιτυχία να ανταπεξέλθει, και να διακριθεί για τις φωνητικές της ικανότητες.

Ήταν μέλος της Heaven Music, και σήμερα τη βρίσκουμε να ξεκινά τη συνεργασία της με μια νέα δισκογραφική εταιρία, την Spin Records, με την οποία σύντομα θα κυκλοφορήσει το πρώτο της τραγούδι.

Σπουδάζει σε γνωστή Δραματική Σχολή των Αθηνών, κι έχει γνώσεις πιάνου και σαξοφώνου.
Από την Emmanouela και το σχήμα της,θ΄ακούσουμε ξένα και ελληνικά αγαπημένα τραγούδια , πιο παλιά και νέα rock, pop, jazz, soul & έντεχνα, προσθέτοντας μια oldies εσάνς στην ατμόσφαιρα η οποία δίνεται μέσα από μια ιστορία που διηγείται για μια γυναίκα πιο ” τσαχπίνα ” στο παρελθόν και στο σήμερα

Θα την συνοδεύσουν:
Στην κιθάρα: Βαλάντης Γαούτσης,
Στα κρουστά: Agis angeleye
Στα πλήκτρα: Κώστας Δαρας
Στο μπουζούκι: Νίκος Κουρεμένος