Η Σύνθια Μπένετ (Cynthia Bennett) και ο φίλος της υιοθέτησαν τον σκύλο τους Χένρι (Henry), το 2014.

Στην αρχή έψαχνε για ένα μιγά Γκόλντεν Ριτρίβερ, αλλά μόλις είδε τον Χένρι σταμάτησε κάθε άλλη αναζήτηση. Ηταν μόλις 14 εβδομάδων, αλλά έδειχνε πέντε φορές μεγαλύτερος από τα άλλα κουτάβια της ίδιας ηλικίας.

Οταν πήγε να τον πάρει από το καταφύγιο, ο Χένρι έσπευσε στην αγκαλιά της, γύρισε την κοιλιά του προς τα πάνω κι έγειρε το κεφαλάκι του πάνω στο χέρι της. Τότε, η Σύνθια κατάλαβε ότι αυτός ήταν ο σκύλος που ήθελε πάντα.

Στο ζευγάρι αρέσει πολύ η πεζοπορία κι έτσι, κάποια στιγμή πήραν τον Χένρι μαζί τους. Ωτσόσο, τους έκοψε τη χολή, καθώς βρήκε έναν απότομο βράχο πάνω στον οποίο στάθηκε, για να κοιτάξει γύρω του. Από αυτό το περιστατικό, ο Χένρι απέκτησε το παρατσούκλι «μικρή κατσίκα των βουνών»!

Πριν από μερικούς μήνες, το ζευγάρι αποφάσισε ότι ήθελαν να έχουν άλλο ένα κατοικίδιο στην οικογένειά τους. Μετά από μερικούς μήνες αναζήτησης σε καταφύγα αδέσποτων, εντόπισαν μία γάτα του Σιαμ, την οποία ονόμασαν Μπαλού (Baloo).

Αν και υπήρξε στην αρχή μία αγωνία, τελικά ο Χένρι και η Μπαλού έγιναν αχώριστα φιλαράκια, απολαμβάνοντας τις περιπέτειες στα ταξίδια πεζοπορίας.

Πηγή: Snoopit24

iART

iART

Αυτή η σελίδα κατασκευάστηκε με τα πιο αγνά, βιολογικά υλικά και πολλή… αγάπη. Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση.

Δείτε επίσης