Η Γιάννα Βασιλείου γιορτάζει την κυκλοφορία του δεύτερου δισκογραφικού της βήματος, με ένα live στο Passport Κεραμεικός – Upstairs, τη Δευτέρα 22 Μαϊου.

Το νέο album της με τίτλο «Γυάλινος Κόσμος», έρχεται τρία χρόνια μετά το ντεμπούτο της «Όλα όσα αγαπώ», που την σύστησε στο κοινό ως μια χαρισματική δημιουργό και ερμηνεύτρια. Μια παρουσία που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, αποσπώντας θετικές κριτικές και θερμή υποδοχή.

Στον «Γυάλινο Κόσμο» η Γιάννα Βασιλείου δίνει μια ακόμα πιο πλήρη εικόνα για το μουσικό της στίγμα, που περιλαμβάνει μελωδικές μπαλάντες που απογειώνονται από εντυπωσιακά έγχορδα και πλούσιες ενορχηστρώσεις,
αλλά και πιο ρυθμικά τραγούδια με jazz και latin πινελιές και αναφορές που φτάνουν στο blues και τον ήχο της Νέας Ορλεάνης.
Αυτή την τόσο μοναδική ατμόσφαιρα θα μεταφέρει και στο live στο Passport Κεραμεικός – Upstairs, συνοδευόμενη από μεγάλη ορχήστρα πνευστών και εγχόρδων, ώστε να αποδοθεί πιστά ο ήχος του νέου album «Γυάλινος Κόσμος» που κυκλοφορεί αρχές Μαϊου. Στο πρόγραμμα της εντάσσονται και τραγούδια πιο λαϊκότροπα, συμπληρώνοντας την ερμηνευτική της γκάμα.
Δύο τραγούδια από το album έχουν ήδη δώσει το στίγμα, το «Μια στιγμή στο χρόνο» και η διασκευή της στο «Εφτά τραγούδια θα σου πω» των Μάνου Χατζιδάκι, Μιχάλη Κακογιάννη που ξαφνιάζει με την πρωτότυπη ΝέοΟρλεανική ενορχήστρωσή του.

Σκηνοθετική Επιμέλεια: Χρήστος Νικολάου

Ενορχηστρώσεις: Γιάννα Βασιλείου, Γιάννης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σεβδαλής

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Τρομπέτα: Δημήτρης Παπαδόπουλος
Τρομπόνι: Γιώργος Ζαρέας
Βιολί: Μπάμπης Καρασσαβίδης, Γιώργος Κότσικας
Βιόλα: Μιχάλης Καταχανάς
Βιολοντσέλλο: Γιώργος Ταμιωλάκης
Κιθάρα: Δημήτρης Σιάμπος
Πιάνο: Γιάννης Παπαδόπουλος
Μπάσο: Ντίνος Μάνος
Τύμπανα: Βασίλης Ποδαράς

Guests: Άννα Μάγκου, Πάνος Μαλακός

Σκηνογραφία: Ζήσης Παπαμίχος
Ηχοληψία: Φώτης Παπαθεοδώρου
Φώτα: Γιώργος Φωκιανός