Ο Γιώργος Πλατής παρουσιάζει τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Της ζωής το ταξίδι».

Ο συνθέτης, τραγουδοποιός και ερμηνευτής Γιώργος Πλατής δημιουργεί ένα σημαντικό album προσεκτικά σχεδιασμένο έως την τελευταία λεπτομέρεια, με εξαιρετικά «υλικά» και κορυφαίες συνεργασίες.

Οι ερμηνευτές που τον πλαισιώνουν, πολλοί και καταξιωμένοι:

Θοδωρής Κοτονιάς, Παντελής Θαλασσινός, Ανατολή Μαργιόλα, Σεμέλη Παπαβασιλείου, Ζωή Παπαδοπούλου, Ασπασία Στρατηγού, Σοφία Παπάζογλου, Πολυξένη Καράκογλου και Γεράσιμος Ανδρεάτος.

Τη μουσική υπογράφει ο Γιώργος Πλατής, ενώ τους στίχους εκτός από τον ίδιο οι: Δημήτρης Λέντζος, Δημήτρης Τσακαλίας και Ράνια Θεοδωράτου.

Ο στιχουργός Δημήτρης Λέντζος με την αξιοζήλευτη πορεία του γράφει τους στίχους σε πέντε από τα έντεκα τραγούδια του δίσκου και με τον διαυγή, απέριττο λόγο του συμβάλει καθοριστικά στο άρτιο τελικό αποτέλεσμα.

Οι ερμηνευτές και οι εξαίρετοι μουσικοί που επέλεξε με προσοχή ο Γιώργος Πλατής και τον τίμησαν με τη συμμετοχή τους στον δίσκο του, προσφέρουν με το ταλέντο και την προσωπικότητά τους εχέγγυα ποιότητας.

Ο Γιώργος Πλατής έχει το χάρισμα να γράφει όμορφα, γήινα τραγούδια που υμνούν τη ζωή και αφηγούνται προσωπικές ιστορίες με τρόπο, άμεσο και οικείο ώστε να αφορούν τους θιασώτες του «αληθινού» τραγουδιού, χωρίς ανάγκη από επεξηγήσεις και παραπομπές.

Ο ίδιος στο λιτό σημείωμα που συνοδεύει την κυκλοφορία δίνει το στίγμα της τέχνης του:

«Να αφήσεις πίσω σου ένα παιδί, ένα κήπο, ένα τραγούδι..»
Τα τραγούδια μου, η ψυχή μου!
Ας μείνουν πίσω αυτά..!
Γιώργος Πλατής

Ο δίσκος «Της ζωής το ταξίδι» κυκλοφορεί σε cd από το Ogdoo Music Group και τα τραγούδια του είναι διαθέσιμα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Αποκτήστε το CD εδώ.

Ο δίσκος «Της ζωής το ταξίδι» κυκλοφορεί σε cd από το Ogdoo Music Group τα τραγούδια του είναι διαθέσιμα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.
Βρείτε τα τραγούδια του δίσκου στις ψηφιακές πλατφόρμες:
Spotify: http://bit.ly/3Gokq0B
Apple Music: http://bit.ly/3UgbK2b
Amazon Music: http://bit.ly/3zzshF1
Deezer: https://bit.ly/3nVkdLS
Αποκτήστε το CD: https://bit.ly/TisZoisToTaksidiCd

Καλή ακρόαση,
Ogdoo Music Group