Ο κιθαρίστας Γιώργος Ταμπάκης και ο τσελίστας Σταυρός Παργινός καλούν τον δεξιοτέχνη του σαξοφώνου Τάκη Πατερέλη σε μία ιδιαίτερη βραδιά στο Κελάρι, την Πέμπτη 2 Φλεβάρη στις 22.00! Θα παρουσιάσουν παλαιότερες και νέες συνθέσεις του ντουέτου, καθως και κομμάτια του Γιώργου Ταμπάκη από τα cd “Inter Mundos” (2015), “Viewpoint” (2016) και τα υπό έκδοση cd “Sounds & Images” και “Colored Minds”…

Το Giorgos Tabakis – Stavros Parginos duo δημιουργήθηκε το φθινόπωρο του 2015 και έκτοτε έχει εμφανιστεί σε ιδιαίτερους χώρους και jazz σκηνές της Αθήνας, παίζοντας προσωπικές τους μουσικές συνθέσεις και αυτοσχεδιασμούς. Εμπνέονται από την ευρωπαϊκή σκηνή της jazz, την κινηματογραφική, minimal, contemporary και ευρύτερη δημιουργική μουσική.

Τον Δεκέμβρη του 2015 ηχογράφησαν το cd “Drops of Time” το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2017. Περιέχει κομμάτια για solo 7χορδη κιθάρα και για ντουέτο κιθάρα – τσέλο, φλερτάροντας με ποικίλες μουσικές κατευθύνσεις όπως η ευρωπαϊκή jazz, η κινηματογραφική, minimal, contemporary και ευρύτερη δημιουργική μουσική. Το duo συχνά συνεργάζεται με σολίστες – Χρήστος Μπάρμπας (νέυ), Τάκης Πατερέλης (σαξόφωνο), Στέλιος Χατζηκαλέας (τρομπέτα), Ανδρέας Πολυζωγόπουλος (τρομπέτα, φλικόρνο) – διευρύνοντας τον ήχο του και προσθέτωντας νέες αισθητικές πτυχές στην μουσική του.

Είσοδος 5 ευρώ
Ώρα έναρξης 22.00