Ευτυχία Μητρίτσα ξαναβγαίνει …στους δρόμους. Μετά τις επιτυχημένες χειμερινές τις εμφανίσεις και λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου της single, η Ευτυχία επιστρέφει για μία ακόμη βραδιά στη σκηνή του Club του Σταυρού του Νότου, την Πέμπτη 3 Μαΐου και μας καλεί να περιπλανηθούμε μαζί της … στους δρόμους.

Eκεί έξω, που όλα συμβαίνουν, τα γλέντια μπλέκονται με τις ρομαντικές εξομολογήσεις, οι παρέες με τις μοναχικές φιγούρες, το αστικό τοπίο με τις μνήμες καταγωγής μας. Ακόμα πιο εξωστρεφής και επικοινωνιακή, η Ευτυχία συναντά στους δρόμους χρώματα και μουσικές, στίχους που έχουμε την ανάγκη όλοι να τραγουδήσουμε: ταξιτζήδες, τσιγγάνους, γωνιές και ανοιχτές πλατείες, εξωτικούς ήχους από αγορές και παζάρια, από κουτούκια και ρεμπέτικα στέκια. Ένα γραμμόφωνο που αντηχεί σ᾽ ένα παράθυρο, καντάδες και κάπου κάπου πλανόδιους μουσικούς που ζωντανεύουν τη μουσική της υπαίθρου.

Με τη βαθιά συναισθηματική της ερμηνεία και τη χαρακτηριστική, ζεστή χροιά της φωνής της, καταφέρνει να συγκινεί και να συνδέει το χθες με το σήμερα, με έναν τρόπο προσωπικό, δικό της, σε ό,τι επιλέγει να τραγουδά.

Η Ευτυχία έχοντας ως τώρα πολλές αξιόλογες μουσικές συνεργασίες επί σκηνής (Γιώργος Νταλάρας, Μ. Λιδάκης, Δ. Ζερβουδάκης, Μ. Πασχαλίδης, Ν. Πορτοκάλογλου κ.α.) και τρία προσωπικά album (“Μυστικός Προοροσμός” “Σωσίβιο” και, το πιο πρόσφατο, “Αιώνια μέθη”), διανύει την πιο ώριμη ερμηνευτική της περίοδο, με τραγούδια παλαιότερα και νέα, που σταθερά κερδίζουν την αγάπη και το ενδιαφέρον του κόσμου στις εμφανίσεις της, όπως τα: “Χίλιες δεύτερες φορές”, το “Πηγάδι”, το “Mου λένε να μη σ᾽αγαπώ, αλλά και τα πιο καινούρια της: “Χίλιες φορές σε έχασα”, “Θα ξημερώσει ένα πρωί”, “Ηλέκτρα” κ.α.

Σ᾽αυτό το ταξίδι διαλέγει την πορεία της με πυξίδα το αίσθημα, εστιάζοντας στην αγάπη, τη χαρά, τον πόνο, τον έρωτα, τη γλύκα και την ελπίδα της ζωής. Πάει όπου χτυπάει η καρδιά.

Μαζί της επί σκηνής:
Βασίλης Κετεντζόγλου (κιθάρα)
Χρήστος Χάρης (πνευστά)
Ζαχαρίας Γερασκλής (μπουζούκι, λαούτο)
Στρατής Σκουρκέας (κρουστά)
Στον ήχο: Παναγιώτης Πετρονικολός Στα φώτα: Γιάννης Μπράτσης
Οργάνωση παραγωγής: artonica productions

Προσέλευση • 21:30 Είσοδος • 12€ με ποτό Θαρύπου 35-37 • Νέος Κόσμος Τηλ κρατήσεων • 2109226975