Για πρώτη φορά στη σκηνή του Ρυθμός Stage η ταλαντούχα Ειρήνη Κοξαράκη. Κυριακή 12 Φεβρουαρίου.Η Ειρήνη Κοξαράκη γεμάτη όρεξη για δουλειά, έχει ξεκινήσει πλέον την προσωπική της πορεία στο χώρο της μουσικής και του τραγουδιού.

Σε ηλικία εφτά ετών ξεκίνησε μαθήματα πιάνου, θεωρητικών και κλασικού τραγουδιού στο «Εθνικό Ωδείο». Aκολούθησε σπουδές στο σύγχρονο τραγούδι στο Ωδείο «Μουσικός Σύνδεσμος Αθηνών» όπου και το 2012 πήρε το πτυχίο της.
Ψάχνοντας τη μουσική της ταυτότητα, για αρκετό διάστημα, περιπλανήθηκε σε διάφορα μουσικά σχήματα καταλήγοντας τα τελευταία έξι χρόνια (2009-2015) να έχει μια μόνιμη συνεργασία με το μουσικοσυνθέτη Νίκο Γουργιώτη ως τραγουδίστρια και μουσικός στην μπάντα του «Τα Παιδιά των Δρόμων».

Το 2016 η Ειρήνη δημιούργησε το δικό της μουσικό σύνολο με σκοπό τη παρουσίαση της προσωπικής της δουλειάς καθώς και αγαπημένων έντεχνων-ροκ τραγουδιών διασκευασμένα πάνω στο μουσικό της χαρακτήρα.
«Στιγμές στο κενό» είναι ο τίτλος από το πρώτο της τραγούδι το οποίο κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2016 ενώ ετοιμάζεται το επόμενο με τίτλο «Άνοιξε τα μάτια» και τα δύο σε στίχους, μουσική του Νίκου Γουργιώτη.

Οι μουσικοί που τη συνοδεύουν:
Στέλιος Τσάκας: Πιάνο-Πλήκτρα-Φωνή
Richard Φώτης Κοκαβέσης: Τύμπανα-Τρομπέτα
Σάκης Γκαϊτατζής: Μπάσο-Κοντραμπάσο

Επιμέλεια προγράμματος/ Ενορχηστρώσεις:
Richard Φώτης Κοκαβέσης

Ώρα προσέλευσης: 21.00