«Καλησπέρα κύριες και κύριοι, o κυβερνήτης και το πλήρωμα, σας καλωσορίζουν στην ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ πτήση 01/04/17 της μουσικής αερογραμμής Apalaente, με προορισμό το Holy Wood Stage της Αθήνας του 2017. Ενδιάμεσες στάσεις θα πραγματοποιηθούν, με την μοναδική χρονομηχανή που μόνο η δική μας εταιρεία διαθέτει» Ελατε να υποδεχτουμε παρεα την ανοιξη με ένα δυνατο λαιβ!!!

Ένα Live που σκοπό θα έχει την δική σας (και δική μας) διασκέδαση, με τραγούδια “σταθμούς” στην ελληνική εντεχνη ροκ και ξένη δισκογραφία, τραγούδια που όλοι ξέρουμε και τραγουδάμε.

Οι Apalaente γνωρίζοντας πολύ καλά, τι σημαίνει ψυχαγωγία, ανεβαίνουν στη σκηνή του HOLYWOOD STAGE υποσχόμενοι ένα ξεχωριστό live, άκρως μουσικό αλλά και άκρως χιουμοριστικό.

Έχοντας στο ενεργητικό τους πληθώρα ζωντανών εμφανίσεων σε μεγάλες μουσικές σκηνές στην Αθήνα, [ HolyWood Stage,Αρχιτεκτονικη Γκαζι,Γυαλινο Μουσικο Θεατρο,Architecture Live stage Ζωγραφου ] είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν μία ξεχωριστή παράσταση που θα μας ταξιδέψει σε μουσικά μονοπάτια της ελληνικής αλλά και ξένης ροκ μουσικής σκηνής.
Υπόσχονται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες να κάνουν μουσικές αταξίες, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά πώς να διασκεδάζουν μουσικά και όχι μόνο, το κοινό!
«Σας περιμένουμε να περάσουμε μαζί, άλλο ένα όμορφο βράδυ και να γίνουμε όλοι μια παρέα…μια αγκαλιά!»

Αναχώρηση : Σάββατο 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017- Εναρξη Στις 23.30μμ
«Παρακαλώ πολύ, προσδεθείτε… θα απογειωθούμε αμέσως και θα προσγειωθούμε μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων»