Ο Παναγιώτης Κουτούζος και ο Φωκάς Μουρτζάκης έχοντας στις αποσκευές τους σημαντικές μουσικές συνθέσεις και συνεργασίες, ενώνουν τις δυνάμεις τους φέρνοντας έναν φρέσκο αέρα στην κρητική μουσική και σε μουσικές από όλη την Ελλάδα…

Ένα μουσικό πρόγραμμα με Κρητική μουσική με αυτοσχεδιασμούς και νέους ρυθμούς που δεν αλλοιώνουν την ουσία της παραδοσιακής μουσικής αλλά την εξελίσσουν
Θα παρουσιάσουν δικές τους συνθέσεις και τραγούδια παραδοσιακά με έναν δικό τους πηγαίο τρόπο. Σκοπός τους είναι να μεταφέρουν στο ευρύ κοινό τη μουσική του τόπου τους μέσα από το σήμερα και τη δική τους ματιά.

Ο Παναγιώτης Κουτούζος είναι ένας καλλιτέχνης με ανησυχίες
για το κρητικό στοιχείο όπου και αφιερώθηκε αποκλειστικά παίζοντας με τον Πέτρο Σαριδάκη τον Απόστολο Ρίζο τον Γιάννη Κακλή τον Νίκο Καραβιράκη τον Κισσαμίτη βιολάτορα Λεύτερη Κουμή και άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες.
Το 2016 κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι στο διαδίκτυο”Μεσα στο νού” σε μουσική δική του και στίχους της Μάρως Γεωργιλαδάκη.

Ο Φωκάς Μουρτζάκης ασχολείται επαγγελματικά με την Κρητική μουσική ταξιδεύοντας τους ήχους της Κρήτης στο Αιγαίο.. Ξεκίνησε βυζαντινή μουσική και παράλληλα συνεργασίες με Κρητικούς καλλιτέχνες.

ΦΥΣΙΚΗ Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στη Λ. Βουλιαγμένης 289 HolyWood Stage
Πληροφορίες και κρατήσεις στο 2109700418, 6942657651