Οι Undersound, όπως φαίνεται και από το όνομα τους, κινούνται υπογείως. Ταξιδεύουν χαμένοι στα έγκατα της γης και συλλέγουν μουσικές από την Ευρώπη και την Αμερική. Που και που νιώθουν την ανάγκη να βγουν στην επιφάνεια για να παίξουν μουσική και να κάνουν τους ανθρώπους να (ξε)κουνηθούν!

Στις αποσκευές τους έχουν funky ρυθμούς, blues μελωδίες και rock διάθεση! Αγαπάνε την Etta James, υποκλίνονται στους Black Sabbath και πιάνουν φωτιά με τον Jimmy Hendrix!

Ο ήχος τους, βρώμικος ή καθαρός, μπλέκεται με τα ανδρικά και γυναικεία φωνητικά. Τα σαξόφωνα δημιουργούν την ανάλογη ατμόσφαιρα με τις βελούδινες ή άλλοτε σκληρές ατάκες τους ενώ οι δυνατές μπασογραμμές αναμέτριονται με τις γρήγορες μπαγκέτες!

Όλη αυτή η ομάδα των κάπως ιδιόρρυθμων μουσικών σας καλεί να την συναντήσετε στις 29.01 στην πρώτη στάση της για το 2017, στο HolyWood Stage!

Μην φοβάστε… Δεν θα σας ζητήσουν να μείνετε πίσω από την κόκκινη γραμμή! Undersound the BIG Band project Έχοντας ήδη διανύσει πάνω από 10 χρόνια κοινής μουσικής διαδρομής οι Undersound είχαν την τιμή να συνεργαστούν με πολλούς ταλαντούχους μουσικούς.

Συνταξιδιώτες τα τελευταία χρόνια είναι οι:

Βασίλης Κωστόπουλος: κιθάρες
Θοδωρής Γεωργόπουλος: κιθάρα,φωνή
Τόνια Δασκάλου: φωνή
Θανάσης Γούμενος: ντραμς
Γιώργος Κηπουρός: μπάσο
Αλέξανδρος Θεοδωρακόπουλος: βαρύτονο σαξόφωνο
Νίκος Γκούμας: τενόρο σαξόφωνο