Μία φιλανθρωπική εκδήλωση, ένα μοναδικό live την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο φιλόξενο HolyWood Stage, μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την στήριξη του Πανελληνίου Συλλόγου για άτομα με εγκεφαλική παράλυση και σύνδρομο down «Φροντίδα»…

Ο Σύλλογος Φροντίδα είναι ένας Πανελλήνιος Σύλλογος, πρόληψης, ενημέρωσης και συμπαράστασης ατόμων με εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση και σύνδρομο down.
Ιδρύθηκε το 2008 στον Πειραιά με σκοπό να προσφέρει κοινωφελές έργο στις οικογένειες που καταφεύγουν στην αναζήτηση βοήθειας λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν.
Δραστηριοποιείται κυρίως στην περιοχή της Αττικής και απευθύνεται σε όλη την Ελλάδα.
”Ο Σύλλογος μας πιστεύει ότι το πολιτιστικό επίπεδο μιας κοινωνίας αναδεικνύεται σε σημαντικό βαθμό από τον τρόπο που αντιμετωπίζει, όσα μέλη της διαφέρουν ή μειονεκτούν. Οι συμπολίτες μας με αναπηρία δεν παύουν να αποτελούν φορείς προσωπικής ελευθερίας, αξιοπρέπειας και δημιουργικότητας. Τα άτομα με αναπηρία έχουν μεν ειδικές ανάγκες, όμως διαθέτουν ασφαλείς και ειδικές δυνατότητες, τις οποίες αναπτύσσουν με αξιοθαύμαστο τρόπο, τους μηχανισμούς αναπλήρωσης. Τα άτομα με αναπηρία δεν είναι ούτε κοινωνικοί παραβάτες, ούτε απόβλητοι, αλλά άνθρωποι που αποκλίνουν από έναν ιδεατό τύπο “μέσου ανθρώπου”. Είμαστε ενάντια σε οποιαδήποτε προκατάληψη, κοινωνική ανισότητα, στάση απόρριψης και εμπαιγμού, απέναντι στα άτοµα με αναπηρία, κοντά όμως στην ανάδειξη και στήριξη των αυτονόητων ανθρώπινων δικαιωμάτων τους, την μόρφωση, την υγεία, την εργασία, τη ζωή.
Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός Πρότυπου Κέντρου Φύλαξης και αποκατάστασης παιδιών με ειδικές ικανότητες”
http://www.frodida.gr/

Η εκπομπή«Unknown Sound» και o «La vita radio» σας παρουσιάζουν ένα μουσικό κοκτέιλ με έντεχνο ήχο, σε υπέροχες μελωδικές και ταξιδιάρικες νότες, που ανεβάζουν την ευαισθησία μας και το φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης αυτής!

Συμμετέχουν:
Βαγγέλης Μαρκαντώνης
Λεωνίδας Μαριδάκης
Λεωνίδας Μαράντης
Βασίλης Ράλλης
Νίκος Χατζηστεφάνου
Ηλίας Μαυροσκούφης
Γιώργος Μητρογιαννόπουλος
Πέτρος Βεντουρής
Βασίλης Λαμπρόπουλος

Είσοδος: 10 € (με μπύρα η κρασί),
Ωρα προσελευσης: 19:30
Ωρα έναρξης: 20:30