Ο Μίμης Πλέσσας, ένας από τους μεγαλύτερους συνθέτες, παγκοσμίως, εμπιστεύεται στη φωνή της νεαρής Κυριακής Δερέμπεη, ένα από τα δύο τραγούδια που έχει γράψει παρέα με την Δανάη Στρατηγοπούλου, με τίτλο «Πήρες Πια Τα Μάτια Σου» το οποίο ερμήνευσε για πρώτη φορά η Ζωή Κουρούκλη.

Η Κυριακή Δερέμπεη, αν και μόλις 20 ετών, έχει στο ενεργητικό της αρκετές συνεργασίες, με κάποιους από τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες!

Το «Πήρες Πια Τα Μάτια Σου», είναι ένα τραγούδι που προτάθηκε στην Κυριακή από την Λουκίλα Καρρέρ, ένα τραγούδι που έχει αγαπηθεί αρκετά από τον κόσμο, ωστόσο δεν έχει «γνωρίσει» μέχρι στιγμής αρκετές επανεκτελέσεις!

Η Κυριακή, δίνει μια νέα – φρέσκια πνοή στο τραγούδι, μέσα από τις ερμηνευτικές της ικανότητες και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας δικαιώσει!

Το νέο τραγούδι της Κυριακής Δερέμπεη κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Μέσα στο Πάσχα του 2019 θα κυκλοφορήσει ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος της Κυριακής Δερέμπεη από την Heaven Music με την υπογραφή του Μίμη Πλέσσα. Ο δίσκος θα περιέχει επανεκτελέσεις και ολοκαίνουργια τραγούδια γραμμένα για την ίδια την Κυριακή, σε σύνθεση Μίμη Πλέσσα.