Την επιστροφή της στις ζωντανές εμφανίσεις, σηματοδοτεί η μία και μοναδική μουσική παράσταση που θα δώσει η Κρινιώ Νικολάου, την Τετάρτη 9 Μαΐου, στο ατμοσφαιρικό El Convento Del Arte. Επίτιμος καλεσμένος σε αυτή την παράσταση ο Βαγγέλης Γερμανός, με τον οποίο έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με επιτυχία.

Τραγουδίστρια και δημιουργός με μεγάλη προϋπηρεσία και σημαντικές συνεργασίες, απέκτησε με τα χρόνια μια ισχυρή φήμη για την δυνατή της σκηνική παρουσία.

Πρόσφατα έκανε δυναμική επανεμφάνιση με καινούργια τραγούδια, ανάμεσα τους και το «Αγάπη πλανόδια», που ερμηνεύει μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και έχει κάνει αίσθηση. Ξεχωριστές υπήρξαν οι συνεργασίες της με τον Γιάννη Σπανό, τον Κώστα Χατζή, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Σταμάτη Κραουνάκη, τον Βαγγέλη Γερμανό και τον Δημήτρη Μητροπάνο, με τον οποίο εκτός από τη σκηνή μοιράστηκαν και ένα από τα πιο πετυχημένα τραγούδια της, «Το χατίρι».

Στο πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει για το El Convento Del Arte, θα ερμηνεύσει αγαπημένα της τραγούδια του Leonard Cohen, της Zaz, του Σταμάτη Κραουνάκη, του Μάνου Χατζιδάκι, του Άκη Πάνου, του Βασίλη Τσιτσάνη, του Μάνου Λοΐζου και του Μανώλη Χιώτη, μεταξύ άλλων. Τραγούδια που αποτελούν στάσεις σε ένα απρόβλεπτο ταξίδι, πέρα από εποχές, γλώσσες, μουσικά στυλ και συνθέτουν το προφίλ μιας ξεχωριστής τραγουδίστριας.

Συμμετέχουν οι μουσικοί
Βλαδίμηρος Πέτσας, τύμπανα
Νίκος Τσαχτσίρης, μπάσο
Δημήτρης Καζάνης, βιολί
Γιάννης Τάβλας, κιθάρα

El Convento Del Arte

Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα

Τετάρτη 9 Μαίου 2018

Ώρα προσέλευσης: 21:30 – Ωρα έναρξης: 22:00

Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για ποτό και φαγητό

Πληροφορίες – Κρατήσεις: El Convento Del Arte – τηλ. 2105200602