Φωτό: Χαρά Μαραντίδου

Φωτό: Χαρά Μαραντίδου

Το Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) παρουσιάζει ένα εκπαιδευτικό μουσικό πρόγραμμα όπου παιδιά και γονείς έρχονται σε επαφή με μουσικά έργα διαφορετικών στυλ και περιόδων, μέσα από τα οποία αναδύονται ιστορίες για… τους δεινόσαυρους.

Στα παιχνίδια με τους δεινόσαυρους εμπλέκονται και άλλες μορφές τέχνης, όπως το θεατρικό παιχνίδι, ο μουσικός αυτοσχεδιασμός και η κινητική έκφραση. Σκοπός του προγράμματος είναι τα παιδιά να αναπτύξουν το καλλιτεχνικό τους αισθητήριο, να καλλιεργήσουν τη φαντασία τους και να αναπτύξουν την ικανότητά τους να συνεργάζονται δημιουργικά μεταξύ τους.

μουσική συναντά τους δεινόσαυρους

Σάββατο 16.4.2016,

Ώρα 11.00 & 12.30

Το εργαστήριο των 11.00 απευθύνεται σε παιδιά 3-5 ετών, ενώ των 12.30 σε παιδιά 5-7 ετών.

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Ομάδα Λόγου Παίγνιον  

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται προεγγραφή στο 210 8778396/8

Δωρεάν μεταφορά του κοινού στο Κέντρο Επισκεπτών με shuttle bus: Για τη διευκόλυνση της πρόσβασης προς και από το Κέντρο Επισκεπτών κατά τις ημέρες των προγραμματισμένων εκδηλώσεων, προσφέρεται δωρεάν μεταφορά του κοινού με τη χρήση μικρού ιδιωτικού λεωφορείου (shuttle bus). Το λεωφορείο, το οποίο φέρει το λογότυπο του ΚΠΙΣΝ, ξεκινά από το σταθμό Συγγρού-Φιξ επί της οδού Καλλιρρόης και καταλήγει στην οδό Ευριπίδου (αρχή Εσπλανάδας), και αντίστροφα. Τα δρομολόγιά του πραγματοποιούνται 30 λεπτά πριν την έναρξη και 30 λεπτά μετά τη λήξη κάθε εκδήλωσης.