Η Πέννυ Μπαλτατζή το κορίτσι που μας έκανε να ερωτευτούμε ξανά από την αρχή το swing και την vintage αισθητική, επιστρέφει με νέα τραγούδια και με μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Πιο ώριμη, μουσικά και δημιουργικά, από ποτέ και λίγο μετά την κυκλοφορία του πολύ επιτυχημένου της single “το κορίτσι”, η Πέννυ θα ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία από το Μάιο και αναμένονται πολλές εκπλήξεις.

Η Πέννυ Μπαλτατζή επιλέγει να μας ταξιδέψει στον ευφάνταστο κόσμο της, με μια συλλογή τραγουδιών που ξεκινά απο νέα της τραγούδια τα οποία ήδη έχουν αγαπηθεί, τα παλαιότερα δικά της και πολύ αγαπημένα (Εξωτικό Χαρμάνι, Καλάθι, Δεκάρα, Γυφτάκι) και συμπληρώνεται με πρωτότυπες διασκευές τραγουδιών από την ελληνική και διεθνή δισκογραφία (τα παιδιά του Πειραιά του Μ. Χατζιδάκι, Ξύπνα Αγάπη Μου του Μ. Πλέσσα, σάμπα μου ξηγιέσαι, λαικό τσατσά κ.α.), – όλα τα παραπάνω με τη συνοδεία επί σκηνής της νέας της μπάντας και σε ενορχηστρώσεις κεφάτες και «καθαρές».

Η περιοδεία πήρε το όνομά της από το ομότιτλο τραγούδι του νέου άλμπουμ της Πέννυς, που έγινε αμέσως μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία «Το Κορίτσι» όπου κυκλοφόρησε στις 2 Μαρτίου. Ενω έρχεται το τρίτο στην σειρά άλμπουμ και πρώτο της προσωπικό.

Ελάτε μαζί μας, για μια συναυλία πλημμυρισμένη φρεσκάδα, κέφι, χρώμα, και καλοκαιρινή διάθεση. Το «κορίτσι» έχει τη συνταγή…

Upper

Όθωνος 10 – Αθήνα

Ώρα έναρξης:21.30