«Με το βιβλίο αυτό θέλω να υποστηρίξω τον άνθρωπο που θα επιλέξει να μεταμορφώσει τη ζωή του και να ζήσει ότι ονειρεύεται. Να μπορέσει συνειδητά με θέληση, επίγνωση και πάθος να δημιουργήσει τη ζωή που θέλει και αξίζει να έχει.
Δεν είναι ένα βιβλίο ανάγνωσης, είναι βιβλίο μελέτης και εργασιών, κι αυτό γίνεται πρωτίστως γιατί μόνο έτσι η γνώση θα μετατραπεί σε επίγνωση, ώστε να αξιοποιηθεί η γνώση που έλαβες.
Όλοι μπορούμε να βιώσουμε ότι θέλουμε, αρκεί να πηγάζει μέσα από τη ψυχή και την καρδιά μας και να είναι ποτισμένο με πολύ αγάπη.
Σε αυτό το βιβλίο σου δίνω πολλά εργαλεία και τεχνικές του Life Coaching ώστε να έχεις τα καλύτερα δυνατά
αποτελέσματα, σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Πρόκειται για ένα βιβλίο με πολύ αγάπη για όλα τα μοναδικά και λατρεμένα πλάσματα που έχουν μπλοκάρει, έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους και χρειάζονται μια πυξίδα ώστε να εντοπίσουν τον προορισμό που θα τους δώσει την πληρότητα, την ικανοποίηση και τη χαρά που έχουν ανάγκη.
Θα σου δοθεί η δυνατότητα να βρεις τους τρόπους εκείνους ώστε να δημιουργήσεις το δικό σου μοναδικό και ανεπανάληπτο έργο τέχνης, τολμώ να πω λοιπόν ότι το συγκεκριμένο βιβλίο είναι ο σύμμαχός σου για την πραγματοποίηση των δικών σου ονείρων, του δικού σου έργου τέχνης, της δικής σου ζωής!»
Σοφία Μαθιουδάκη
ISBN: 978-618-5437-87-9
Αριθμός σελίδων: 98
Διάσταση: 14X21
Τιμή: 15€
Εκδόσεις Διάνοια