Το Ogdoo Music Group με μεγάλη υπερηφάνια σας παρουσιάζει το νέο άλμπουμ του Ηλία Λιούγκου
με τίτλο «Είμαι Δέντρο Βορινό». Έχοντας διανύσει σχεδόν πενήντα χρόνια υπηρετώντας με συνέπεια το καλό ελληνικό τραγούδι με ιστορικές συνεργασίες ξεκινώντας από το δίσκο «Τα Παράλογα» του Μάνου Χατζιδάκι το 1976 σε ηλικία μόλις 20 ετών και συνεχίζοντας πάντα με εξαιρετικές επιλογές ρεπερτορίο
ως ερμηνευτής αλλά και ως τραγουδοποιός, ο Ηλίας Λιούγκος μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη νέα δουλειά με τραγούδια που συνέθεσε ο ίδιος σε στίχους του Πάνου Δημητρόπουλου ενώ την ενορχήστρωση του έργου ανέλαβε ο Δημήτρης Λάππας  συμβάλοντας καθοριστικά στο τελικό αποτέλεσμα.

Δέκα «χειροποίητα» τραγούδια προέκυψαν από τη συνεργασία του Ηλία Λιούγκου και του Πάνου Δημητρόπουλου, δέκα μικρές ιστορίες μουσικής που «φτιάχτηκαν» με αναλογικό κι όσο πιο αληθινό τρόπο γίνεται κόντρα στην ψηφιακή πραγματικότητα.  Εκτός από το τραγούδι «Είμαι δέντρο βορινό» που έδωσε τον τίτλο στο άλμπουμ, σας προτείνουμε να ακούσετε το «Μοναξιά διπλή Α’ μελοποίηση» αλλά και το τραγούδι «Στης εξορίας τα βουνά» στο οποίο συμμετέχει και ο Νίκος Ζούδιαρης.

Ο πίνακας του εξωφύλλου που χρησιμοποιήθηε στο εξώφυλλο του άλμπουμ φιλοτέχνησε
ο Γιάννης Τζερμιάς.