Μία συλλογή κειμένων από τον standup κωμικό Γιώργο Χατζηπαύλου για την καθημερινή ζωή…

Πώς μπορεί ένα πρώτο ραντεβού να καταστραφεί από μία μόνο φράση. Πώς είναι η ζωή μιας ινφλουένσερ. Τι συζητούν οι συνωμοσιολόγοι μεταξύ τους. Τι συμβαίνει όταν γίνεσαι 80 ετών. Τι σκέφτονται οι άνθρωποι στις σκάλες του Μετρό. Σε τι εξυπηρετούν οι ημιώροφοι. Πώς περνάει η μέρα ενός νέου μπαμπά. Γιατί υπάρχουν λουκέτα για βαλίτσες. Ποια είναι τα υπέρ και ποια τα κατά της ερωτικής πράξης.

Και τα μεγάλα ερωτήματα…

Τι είπαν στην πραγματικότητα οι πρώτοι άνθρωποι που πάτησαν στη Σελήνη. Τι ρόλο έπαιξε το ζώδιο του Χίτλερ στην Απόβαση της Νορμανδίας. Τι θα είχε συμβεί αν η σύγχρονη τεχνολογία υπήρχε πάντα. Πώς ήταν στο σχολείο ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ένα βιβλίο που δίνει λύσεις, αλλά προτείνει και ιδέες…

Γιατί θα έπρεπε τα μέντιουμ να διδάσκουν ιστορία στο σχολείο. Πώς απαντάμε ειλικρινά σε απορίες παιδιών. Γιατί οι παροιμίες χρειάζονται οδηγίες χρήσης και τα τραγούδια όρους και προϋποθέσεις. Γιατί εκτός από τον γάμο πρέπει να γιορτάζουμε και το διαζύγιο. Πότε πρέπει να επιτρέπεται να οδηγείς μηχανή χωρίς κράνος.

Και στο οποίο, μεταξύ άλλων…

… θα διαβάσετε σύγχρονα παραμύθια, θα απολαύσετε συνεντεύξεις με τον Φειδιππίδη και τον Αλέξανδρο, τον Μακεδόνα, και θα μάθετε πώς θα ήταν ο κόσμος αν ίσχυαν όσα λένε οι γονείς.

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου ασχολείται επαγγελματικά με το stand-up comedy από το 2007. Έχει παρουσιάσει τέσσερις σόλο παραστάσεις, έχει συνεργαστεί με αγγλόφωνους κωμικούς και κωμικούς του Comedy Store, ενώ το 2017 και το 2019 πραγματοποίησε περιοδείες εκτός Ελλάδας με sold out παραστάσεις σε είκοσι δύο πόλεις του εξωτερικού. Είναι ο δημιουργός του Comedy Club για παιδιά και του Stand Up for U. Έχει γράψει και παρουσιάσει σατιρικές εκπομπές στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και το ίντερνετ. Από το 2014 μέχρι σήμερα, καλλιτεχνική έδρα του αποτελεί το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Την διανομή του βιβλίου έχουν αναλάβει οι:

Εκδόσεις του Εικοστού Πρώτου Ζαλόγγου 9, Εξάρχεια, 10678 – Τηλ.: 210 3800 520

Ε-mail: eikostouptotou@otenet.gr

Εκδόσεις Χρονικό Ταϋγέτου 21 Κυψέλη 11255 Τηλ.: 210 2234 031 –

E-mail: info@chronico  –  Site: www.chronico.gr

Εξώφυλλο: Ανδρέας Μπούκας

ISBN: 978-960-9659-10-9,  σχ.: 14×21,   Σελίδες: 184,   ΠΛΤ: 12.00 €