Αγάπη στην πράξη από τους πιο αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες του Stand Up Comedy στην Ελλάδα. Ο Γιώργος Χατζηπαύλου, ο Ζήσης Ρούμπος, ο Δημήτρης Χριστοφορίδης, η Χρύσα Κατσαρίνη και άλλοι θα βρεθούν στο θέατρο Χυτήριο για μια παράσταση που σκοπό έχει τη συγκέντρωση χρημάτων για τον Βασίλη.

Όσοι έχουν περάσει από το Χυτήριο έστω και για μια φορά, μπορεί να θυμούνται το ευγενικό πρόσωπο του Βασίλη που βρίσκονται πίσω και μπροστά από τη μπάρα για να τους σερβίρει τα ποτά τους και να καλύψει, πάντα χαμογελαστός, τις ανάγκες τους.

Τώρα το άτομο που έχει την ανάγκη μας είναι ο ίδιος Βασίλης, ο οποίος μπαίνει νοσοκομείο για δύο σοβαρές επεμβάσεις στα μάτια. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να αναλύσουμε την σημαντικότητα της αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας, της προσφοράς στον συνάνθρωπο όταν προκύπτει η δύσκολη στιγμή. Πόσο μάλλον, όταν πρόκειται για ένα τόσο θετικό και όμορφο νέο άνθρωπο.

➭ Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα αναρτηθεί το ποσό που συγκεντρώθηκε και σταδιακά οι σχετικές αποδείξεις καταβολής των χρημάτων και τα όποια φαρμακευτικά έξοδα προκύψουν στην πορεία αποθεραπείας του άτυχου φίλου και συνεργάτη.

➭ Το πάρτι διοργανώνει ο χώρος τέχνης “Χυτήριο Theatre & ART Cafe”, ο Γιώργος Χατζηπαύλου και η εταιρία διοργάνωσης Action Εστί.