Η Μαρία Κηλαηδόνη παρουσιάζει ένα live γεμάτο τρυφερότητα και ευαισθησία, ερμηνεύοντας, με την ξεχωριστή χροιά της φωνής της, τραγούδια από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο, «Τυρκουάζ», στον οποίο έγραψε η ίδια τη μουσική και τους στίχους, τραγούδια αγαπημένων της ελλήνων συνθετών καθώς και διασκευές της αμερικάνικης country και blues σκηνής.

Έχοντας ολοκληρώσει έναν τριετή κύκλο εμφανίσεων σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της υπόλοιπης Ελλάδας, η Μαρία επιλέγει γι΄αυτή την ξεχωριστή βραδιά τον ακουστικό ήχο (ακουστική κιθάρα, τσέλο, μαντολίνο, ακουστικό μπάσο) για να παρουσιάσει το πρόγραμμα της.

Μαζί της θα έχει ως καλεσμένους την Αφροδίτη Μάνου, με την οποία εμφανίστηκαν μαζί με πολύ μεγάλη επιτυχία για τρεις μουσικές βραδιές τον φετινό χειμώνα στο «Πατάρι» του θεάτρου «Μεταξουργείο» και τον τραγουδοποιό Πάνο Μπίρμπα, με τον οποίο επίσης έχει συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία κατά το παρελθόν.

Η Μαρία Κηλαηδόνη ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας στην ηλικία των 12 ετών. Από τα 14 της έχει συμμετάσχει σε πολλά μουσικά σχήματα και με διάφορα μουσικά στυλ (rock, funk, blues και country) και την διακρίνει η απλότητα και η αμεσότητα της ερμηνείας της. Το τελευταίο διάστημα συνθέτει δικά της τραγούδια σε ελληνικό στοίχο. Τον Μάιο του 2016 κυκλοφόρησε τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο «Τυρκουάζ», από την MINOS EMI.

Μαζί της οι μουσικοί:
Βύρων Τσιμπλάκης: ακουστική κιθάρα
Κατερίνα Αδαμοπούλου: πιάνο
Σταύρος Παργινός: τσέλο, μαντολίνο
Σταμάτης Κυρλαγκίτσης: ακουστικό μπάσο
Βαγγέλης Τσιμπλάκης: ντραμς

Την Παρασκευή 7/04/2017 στο Θέατρο «Μεταξουργείο»
Διεύθυνση: Ακαδήμου 14, Μεταξουργείο
Τηλ. επικοινωνίας: 210 5234382
Τιμή εισόδου: 5 ευρώ
Τιμές ποτών: Μπύρα, κρασί: 4 ευρώ, απλό ποτό: 7 ευρώ.