Το θέατρο  Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» φιλοξενεί με ιδιαίτερη χαρά τη μουσική εκδήλωση με τίτλο «Melodies4Life» αφιερωμένη στο κοινωφελές έργο της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Panos & Cressida 4 Life», για την ενίσχυση της φιλανθρωπικής της δραστηριότητας.

Στη συναυλία βασικό ρόλο έχει ο Θανάσης Βούτσας, ένας εξαιρετικός νέος ερμηνευτής και τραγουδοποιός που μας υπόσχεται υπέροχα πράγματα για το μέλλον.

Καλεσμένη του Θανάση Βούτσα η σπουδαία ερμηνεύτρια Γιώτα Νέγκα που θα μας χαρίσει όπως πάντα σπάνιες ερμηνείες με την μοναδική φωνή της.

Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια Μαρία Φαραντούρη επιμελείται καλλιτεχνικά τη συναυλία και με την εμπειρία της και την αισθητική της επιλέγει γνωστά και αγαπημένα τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων δημιουργών, από τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Μάνο Χατζιδάκι έως τον Διονύση Σαββόπουλο και τους αδελφούς Κατσιμίχα αλλά και τραγούδια του Θανάση Βούτσα.

Συμμετέχει και ο τραγουδοποιός Μιχάλης Κοτσώγιαννης, ενώ τις ενορχηστρώσεις της συναυλίας επιμελείται ο Νεοκλής Νεοφυτίδης διευθύνοντας παράλληλα μία εξαιρετική ομάδα δέκα σπουδαίων μουσικών.

Λίγα λόγια για την οργάνωση “Panos & Cressida 4 Life”

Η «Πάνος & Χρυσηίδα – Βοήθεια στα παιδιά» («Panos & Cressida 4 Life»), ιδρύθηκε το 2006 στη μνήμη δύο νέων παιδικών φίλων, του Πάνου Βαρδάκα και της  Χρυσηίδας Σπαχή, που χάθηκαν νωρίς. Στόχος της οργάνωσης είναι να παρέχει  βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, εγκατάλειψης  ή εκπαίδευσης και σε παιδιά που ζουν σε ακριτικές  περιοχές. Σημαντικός Στόχος για το 2024 είναι η ολοκλήρωση της αίθουσας του Μονοτάξιου σχολείου στα  Φράστα Τζουμέρκων όπου η Ομάδα ¨Μπουλούκι¨ θα εκπαιδεύει νέους της περιοχής, και όχι μόνο, στις παλιές τεχνικές  με τη γνώση του σήμερα, που απαιτούνται για να γίνουν ή να συντηρηθούν τα πετρόχτιστα σπίτια, σχολεία, μονοπάτια, γέφυρες. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα μέχρι τώρα επιτεύγματά τους στο  www.Panos&Cressida4Life.org

Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας

Ακαδημίας 59, 106 79 – Αθήνα

Τ. 210 3642540

Κυριακή 14 Ιανουαρίου

Ώρα έναρξης: 20.30

Εισιτήρια

Θέσεις περιορισμένης ορατότητας: 5 ευρώ

Δ΄ζώνη (φοιτητικό, πολύτεκνοι, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, άνω των 65 ετών): 10 ευρώ

Γ’ ζώνη: 12 ευρώ

Β’ ζώνη: 15 ευρώ

Α’ ζώνη: 20 ευρώ

Διακεκριμένη ζώνη: 25 ευρώ

Πρόσβαση:

Μετρό: Στάση Πανεπιστήμιο

Προσβασιμότητα:

Το Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας είναι προσβάσιμο με αναπηρικό αμαξίδιο, ενώ στο ισόγειο λειτουργούν ειδικά διαμορφωμένες τουαλέτες.