Θες κάτι μοναδικό στην οθόνη σου;

Στις 27 Δεκεμβρίου θα συμβεί κάτι πρωτοποριακό!  Ένα mini festival σε ένα μέρος που θα σου αποκαλυφθεί με την έναρξη της διαδικτυακής  παράστασης. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις την καλή σου  πιτζάμα και το αγαπημένο σου ποτό, να καθίσεις αναπαυτικά στο σαλόνι σου  κι όλα τα υπόλοιπα τα αφήνεις πάνω μας!

Πάμε στο ψητό λοιπόν…

Οι Group PάrΩdy με τον ηλεκτροπαραδοσιακό ήχο και τον ανήσυχο στίχο  τους, η Ιωάννα Καβρουλάκη με την μοναδική φωνή και την ethnic αύρα της  κι ο Ορέστης Ντάντος με την χαρακτηριστική του γραφή και την εσωτερική  του εξωστρέφεια, έρχονται στην οθόνη σου και παίζουν ζωντανά (εκείνη τη  στιγμή, ναι..) μουσική!

Οι καλλιτέχνες μπλέκουν την ενέργειά τους, τις καλλιτεχνικές – και όχι  μόνο- ανησυχίες και τις μουσικές τους, με σκοπό να σου προσφέρουν  απλόχερα τη ζεστασιά και την ψυχολογική ανάταση που όλοι έχουμε ανάγκη  αυτές τις παράξενες μέρες που ζούμε.

Αφορμή για τον τίτλο και για την υλοποίηση του mini festival αποτέλεσε  το τραγούδι που έγραψε ο Ορέστης Ντάντος για την Ιωάννα Καβρουλάκη, «Τόπος μυστικός» ,γιατί ιστορία γράφουν οι παρέες, και  με αυτή τη σκέψη  οι Group PάrΩdy, η Ιωάννα και ο Ορέστης σμίγουν με σκοπό να βάλουν λίγα  χαμόγελα και μουσική στα χείλη μας.

 

Αρκετοί άνθρωποι θα εργαστούν για αυτό που θα δεις και θα ακούσεις:

Ηλ. κιθάρα, λούπες και θετική ενέργεια: Γιώργος Καρδιανός

Επιμέλεια ήχου: Θεοδόσης Χαρακόπης

Παραγωγή: Lights on mics

Live Streaming – Σκηνοθεσία: Live moment (Γιώργος Μαυράκης & Μιχάλης  Σπυρίδωνος)

Γραφιστικά (Αφίσα, ποστ κλπ): Olia Kurilo

Επικοινωνία: Ιωάννα Μπρατσολιά

Backline: Βασίλης Τσοβάρας

 

Πληροφορίες:

Ημερομηνία: Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Ώρα έναρξης: 20.00

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: