Η Nalyssa Green έρχεται στο skrow μετά από την ολοκλήρωση της ηχογράφησης του νέου δίσκου της με τίτλο Μπλουμ, που ηχογραφήθηκε στο χειμωνιάτικο παραμυθένιο χωριό της στη Μάνη. Το Mπλουμ είναι γεμάτο πτώσεις, καταβυθίσεις, ανθίσεις και λουλουδιάσματα. Γυρνώντας στην πόλη, μαζί με τους συνεργάτες της μπαίνει στο skrow για να πει ιστορίες, τραγούδια ήδη γνωστά στο κοινό, αλλά και κομμάτια από τον καινούργιο της δίσκο.

Μία μουσική ανοιξιάτικη βουτιά τέλη Γενάρη στο skrow με την Nalyssa Green.

H Nalyssa Green ζει στην Αθήνα και είναι μουσικός. Γράφει στίχους, μουσική, τραγουδάει παίζει κιθάρα, πλήκτρα και θέρεμιν. Έχει δημοσιοποιήσει δύο δίσκους με τα τραγούδια της:
Barock (2010), The Seed (2012). Μόνη ή με την μπάντα της έχει δώσει τριψήφιο αριθμό συναυλιών στην Αθήνα, την επαρχία και το εξωτερικό. Παράλληλα με την τραγουδοποιΐα ασχολείται και με τη σύνθεση πρωτότυπης μουσικής για το θέατρο. Αν και ως τώρα είχε αποκλειστική σχέση με τον αγγλικό στίχο, τελευταία γράφει και στα ελληνικά.
Αυτή τη στιγμή, ο καινούριος, ελληνόφωνος δίσκος της φτιάχνεται με στόχο να αφεθεί ελεύθερος εκεί έξω κάποια στιγμή την άνοιξη.

Τύμπανα,drum pad:  Ευάγγελος Ασλανίδης
Πλήκτρα, φωνή: Δεσποινίς Τρίχρωμη
Ηλεκτρική κιθάρα: Λευτέρης Βολάνης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μέρα μουσικής παράστασης: Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου στις 21:00
Διάρκεια: 120’ (με διάλειμμα)
Εισιτήριο: 8 €
Διεύθυνση: Αρχελάου 5, Παγκράτι
Τηλέφωνο και ώρες κρατήσεων: 210 7235 842 (ώρες 11:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. και 17:00 μ.μ. – 20:30 μ.μ.)