Ο νέος ερμηνευτής Νίκος Καρακαλπάκης μας συστήθηκε τον φετινό χειμώνα με τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Ότι μας ανήκει» που κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρεία M.L.K.
Μια δουλειά που αγαπήθηκε στους πρώτους μήνες κυκλοφορίας, κερδίζοντας το ενδιαφέρον των ειδικών αλλά και του κόσμου που αγκάλιασε τα 8 τραγούδια του δίσκου και ξεχώρισε μια αισθαντική νέα φωνή.

Τώρα που καλοκαίριασε ήρθε η ώρα για μια μικρή γιορτή –παρουσίαση στον πανέμορφο κήπο του BlackDuck την Τρίτη 6 Ιουνίου στις 20.30.
Θα μιλήσουν η συνθέτρια και ερμηνεύτρια Νένα Βενετσάνου(συμμετέχει στο album),ο δημοσιογράφος Αντώνης Μποσκοΐτης και ο παραγωγός Κώστας Κωτούλας ενώ καλεσμένοι είναι όλοι οι συντελεστές του δίσκου (Γιάννης Σπανός , Λίνα Νικολακοπούλου, Λίνος Κόκοτος, Πηγή Λυκούδη, Γιώργος Καγιαλίκος, Αρετή Κοκκίνου, Μαρία Παπαδάκη, Νίκος Δούκας , Ανδριανή Ζαγγανά).


Όλα τα τραγούδια του δίσκου θα ακουστούν ζωντανά συνοδεία των μουσικών:

Αρετη Κοκκίνου: κιθάρες
Μάριος Ιβάν Παπούλιας: Βιολί
Σταύρος Παργινός: Τσέλο
Γάσπαρης Μαμμάς: Kλαρινέτο
Γιώργος Γκίκας: Kρουστά

Το album «Ότι μας ανήκει» μετά από 15 βδομάδες κυκλοφορίας βρίσκεται στα πρώτα 40 ελληνικά και ξένα cds σε πωλήσεις στην Ελλάδα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της IFPI ενώ έχει παρουσιαστεί από σημαντικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, έντυπα και site.

Eίσοδος ελεύθερη

Black Duck Garden – Athens City Museum BistrotΙ
Παπαρρηγοπούλου 5-7, Πλ. Κλαυθμώνος
210 3252396