Ο Αργύρης Λούλατζης έρχεται την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στο Λιόσπορο -Παλαμηδίου 54 & Λακωνίας 1(εντός στοάς)-ΠΕΙΡΑΙΑΣ(Αγ.Σοφιά) για να μας χαρίσει μια ξεχωριστή βραδιά.Θα παρουσιάσει τραγούδια από τις δύο προσωπικές δουλειές του.Επίσης θα ακούσουμε διασκευές που σε ταξιδεύουν απο τη Θράκη και την Ήπειρο, ως την Κρήτη και από τον Σωκράτη Μάλαμα και τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, ως τον Γιάννη Αγγελάκα…

Ώρα έναρξης : 22.00

τηλ.για κρατήσεις:2104212232,6984158171,6955964311

Ο Αργύρης Λούλατζης ξεκίνησε να εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας και έπειτα της Αθήνας.
Τον Δεκέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε το τραγούδι «Ονειρομάγια» σε μορφή digital single, που ερμήνευσε παρέα με τον Χρήστο Θηβαίο και αποτέλεσε προπομπό του δίσκου, ο οποίος κυκλοφόρησε το Μάιο του 2013 με τον ίδιο τίτλο, από την Final Touch .
Ο «Αμέθυστος» , είναι το δεύτερο single του δίσκου, σε μουσική & στίχους του Αργύρη Λούλατζη , το οποίο ο τραγουδοποιός ερμηνεύει με το Μίλτο Πασχαλίδη .
Πρόσφατα κυκλοφόρησε η νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο ”Κουβέντες με τους Ουρανούς”, από το οποίο θα έχουμε τη δυνατότητα να ακούσουμε κομμάτια, ζωντανά στο Λιόσπορο.
Το ομότιτλο τραγούδι ερμηνεύει παρέα με τον Ψαραντώνη, ενώ συμμετοχή στο δίσκο έχει και ο Δημήτρης Ζερβουδάκης .