Την Παρασκευή 4 Μα’ί’ου ο Αργύρης Λούλατζης Live στο Medez στο Παγκράτι .Θα παρουσιάσει τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του , καθώς και διασκευές που ταξιδεύουν από την Κρήτη εώς την Ήπειρο και από τον Σωκράτη Μάλαμα εώς το Γιάννη Αγγελάκα .
Μαζί του παίζουν :
Δρόσος Σκυλλάς : Κρουστά
Γιώργος Μιγδάνης : Ηλεκτρική κιθάρα
Φρύνης 2 , Πλατεία Παγκρατίου .
Ώρα προσέλευσης 21:00 .
Είσοδος ελεύθερη .
Ο Αργύρης Λούλατζης είναι ένας τραγουδοποιός της νέας γενιάς που έχει στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες και πλήθος εμφανίσεων .Ξεκίνησε να εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας και έπειτα της Αθήνας.
Τον Δεκέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε το τραγούδι «Ονειρομάγια» που ερμήνευσε παρέα με τον Χρήστο Θηβαίο και αποτέλεσε προπομπό του νέου του δίσκου , ο οποίος κυκλοφόρησε το Μάιο του 2013 με τον ίδιο τίτλο .
Ο «Αμέθυστος» , είναι το δεύτερο single του δίσκου, σε μουσική & στίχους του Αργύρη Λούλατζη , το οποίο ο τραγουδοποιός ερμηνεύει με το Μίλτο Πασχαλίδη .Το 2016 κυκλοφόρησε η νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο ”Κουβέντες με τους Ουρανούς” . Το ομότιτλο τραγούδι ερμηνεύει παρέα με τον Ψαραντώνη .
Επίσης ο δίσκος περιέχει άλλα δυο ντουέτα , ένα με τη ”Φωτεινή Βελεσιώτου” , το ”Μόνο ξενιτιά” και άλλο ένα με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη , το ”Σαν εχθές” .  Το Δεκέμβρη του 2017 κυκλοφόρησε το τραγούδι ”Δυο σπίρτα” σε στίχους της Sunny Μπαλτζή , ενώ τελευταία τον Απρίλη του 2018 βγήκε το νέο single του τραγουδιού ”Απανεμιά” μαζί με το Film του , το οποίο ερμηνεύει ο Αργύρης Λούλατζης παρέα με το Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη .

Στίχοι : Αργύρης Λούλατζης

Μουσική : Αργύρης Λούλατζης , Γιάννης Πάππος