Ο διεθνούς φήμης, βραβευμένος σαξοφωνίστας, τραγουδιστής, συνθέτης, πανεπιστημιακός ερευνητής Δημήτρης Βασιλάκης παρουσιάζει την Κυριακή 30 Απριλίου στο Roof Stage του gazarte ένα live υψηλής δεξιοτεχνίας με κομμάτια από την προσωπική του δισκογραφία.

Παρατηρώντας τον επί σκηνής μπορεί κανείς να διακρίνει την άψογη τεχνική, το στυλ, τον μοναδικό αυτοσχεδιασμό και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που τον κατατάσσουν στους πρωτοπόρους της jazz στην Ελλάδα, και όχι μόνο. Οι συνεργασίες του με μεγάλα ονόματα του εξωτερικού (David Liebman, Jeff «Tain» Watts, Abdullah Ibrahim, Ralph Peterson, Marc Johnson, Essiet Essiet, κ.α.), καθώς και οι εξαιρετικές κριτικές που έχει πάρει για τις εμφανίσεις και τα άλμπουμ του, τον έχουν καθιερώσει σαν έναν από τους καλύτερους σαξοφωνίστες διεθνώς.

Special guest η Σάσσα Παπαλάμπρου η οποία θα παρουσιάσει κομμάτια από την πρώτη της δισκογραφική δουλειά “Crama”. Η παραδοσιακή ελληνική μουσική παράδοση συναντά τη jazz δημιουργώντας ένα νέο κράμα, σύγχρονο, άφθαρτο και δυνατό.

Η βραδιά θα ξεκινήσει με… “φρέσκο” αέρα. Οι “fresh 4 jazz”, ένα σχήμα από νέους μουσικούς από το Μουσικό Λύκειο Παλλήνης παρουσιάσουν με το δικό τους τρόπο αγαπημένες μελωδίες της jazz.

Ένα live υψηλού επιπέδου στο Roof Stage του gazarte.