Στα πλαίσια της προώθησης του δεύτερου προσωπικού του δίσκου με τίτλο “Εικόνες στη σιωπή μου” ο Φώτης Τάμπας θα εμφανιστεί στο Club του Σταυρού του Νότου την Τετάρτη 5 Απριλίου με καλεσμένο τον Νίκο Ζιώγαλα.

Μαζί του οι μουσικοί:
Αλέξανδρος Τζάνης – Κιθάρα,Βιολί
Νίκος Τσιακαλέας – Μπάσο
Νίκος Καρακάσης – Τύμπανα

ΒΙΟ:

Ο Φώτης Τάμπας γεννήθηκε στον Βόλο και μεγάλωσε στην Σούρπη Μαγνησίας. Σε ηλικία 12 χρονών ξεκίνησε να παίζει ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα. Κατά καιρούς ήταν μέλος αρκετών συγκροτημάτων ως τραγουδιστής και μουσικός κάνοντας συναυλίες σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας, παίζοντας σε μουσικές σκηνές (Σταυρός του Νότου, Θέατρο Χυτήριο, Ρυθμός Stage, Rodeo club,Cafe Santan, Stage club, Vox Music Stage,κ.α.) Τον Σεπτέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κρυφή ευχή».

Έχει εμφανιστεί για δύο συνεχόμενες σεζόν στην μεγαλύτερη μουσική σκηνή του Βόλου, το Vox Music Stage, παίζοντας μεταξύ άλλων ως opening act αλλά και σε συνεργασίες επί σκηνής σε συναυλίες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του Γιάννη Κότσιρα, του Φίλιππου Πλιάτσικα, του Πάνου Μουζουράκη, του Δημήτρη Ζερβουδάκη, του Βασίλη Καζούλη, του Θανάση Παπακωνσταντίνου, της Ελένης Τσαλιγοπούλου, του Νίκου Ζιώγαλα και των ΜΠΛΕ.

Στον νέο του δίσκο με τίτλο «Εικόνες στη σιωπή μου» ο οποίος κυκλοφορεί απο την MLK, συμμετέχουν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Πάνος Μουζουράκης.