Ο εξαιρετικός ερμηνευτής Γεράσιμος Ανδρεάτος και ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού και συνθέτης Χρήστος Παπαδόπουλος συναντιούνται στο “ΧΑΜΑΜ” για δυο Παρασκευές 18&25 Μαίου!

Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ, αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, υπηρετεί με συνέπεια το καλό λαϊκό τραγούδι.
Ο Γεράσιμος ξεχώρισε για τις συνεργασίες του με σημαντικούς συνθέτες όπως ο Βαγγέλης Κορακάκης, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Άκης Πάνου, ο Παντελής Θαλασσινός και άλλοι ενώ μόλις κυκλοφόρησε το τραγούδι «Θάλασσα τα μάτια σου» σε μουσική Γιώργου Μουκίδη.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ δεν χρειάζεται συστάσεις. Ψυχή του συγκροτήματος «Τα Παιδιά απ’ την Πάτρα» με πολλούς δίσκους και συνεργασίες με μεγάλες φωνές – Ρίτα Σακελλαρίου, Σταμάτης Κόκοτας, Θέμης Αδαμαντίδης, Δούκισσα – ο Χρήστος Παπαδόπουλος έγραψε 250 soundtrack, μουσικές για πολλά τηλεοπτικά σίριαλ και επτά ταινίες μεγάλου μήκους (Φίλα με,
Αρχιπέλαγος κ.α)

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και ο Χρήστος Παπαδόπουλος μετά τις εμφανίσεις τους θα συνεργαστούν για ένα καινούργιο δίσκο με όμορφα λαϊκά τραγούδια σε στίχους Κωνσταντίνου Στρατή.

Παρασκευές 18 & 25 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 23:00

Μουσική Σκηνή Χαμάμ
Δημοφώντος 97, Πετράλωνα
Τηλέφωνο: 210 3421212