Οι πρώτες νότες ενός πιάνου και οι μελωδίες του, είναι αυτές που συνήθως ξεκινούν το μακρύ ταξίδι ενός νέου τραγουδιού. Το ξάφνιασμα, η αγωνία, η ικανοποίηση και η καλλιτεχνική απογείωση, όταν στο πρώτο άκουσμα διαφαίνεται η σπουδαιότητα του τραγουδιού, είναι τα πρώτα συναισθήματα του τραγουδιστή.

Αυτή την αίσθηση της δημιουργίας, το σκίρτημα της καρδιάς που νιώθει ο Μανώλης Λιδάκης όταν ερμηνεύει τραγούδια σπουδαίων συνθετών, θέλει να μεταδίδει στο κοινό του.

Αυτή την ανατριχίλα του πρώτου ακούσματος, χωρίς εφέ και τεχνικά τερτίπια, ζει στις συναυλίες με τίτλο «Για να σε συναντήσω» που πραγματοποιεί σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Από το Σάββατο 18 Μαρτίου & κάθε Σάββατο, ο Μανώλης Λιδάκης, από τη σκηνή της Αρχιτεκτονικής, θα μοιραστεί με το κοινό του τραγούδια όλων των μεγάλων συνθετών που ερμήνευσε, αλλά και τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία.

Μαζί του μια νέα και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια η Εμμανουέλα Χιωτάκη. Επίσης οι μουσικοί: Γιάννης Άννινος, μπάσο – Σπύρος Δέλτα, κιθάρες – Βασίλης Κατσαμπέλας, κρουστά – Σπύρος Παγιάτης πιάνο & ακορντεόν, – Βασίλης Ραψανιώτης, βιολί – Ηλίας Βελής, μπουζούκι, τζουρά & λαούτο.

Info:

Από το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 & κάθε Σάββατο
Ώρα έναρξης: 23.30

Αρχιτεκτονική Μουσική Σκηνή
Ελασιδών 6 Γκάζι – Από Πειραιώς 116
Τηλ. επικοινωνίας: 210 9014428 και 6940 26 65 28