Με αφορμή την νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο ‘’ΕΥΘΕΩΣ’’ που τον τιμούν με τη συμμετοχή τους οι, Γιώργος Νταλάρας, η Γλυκερία και ο Γιάννης Ζουγανέλης ,Θα παρουσιάσει την μουσική παράσταση‘’ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ’’ δημιουργών-Τραγουδιστών που είχε τιμή να τους γνωρίσει και να συνεργαστεί μαζί τους , όπως ο Μίκης Θεοδωράκης ,ο Μάνος Χατζιδάκις ,ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο Διονύσης Σαββόπουλος ,ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, ο Άκης Πάνου ,ο Μάνος Ελευθερίου ,ο Γιάννης Σπανός ,ο Μίμης Πλέσσας, η Σωτηρία Μπέλλου ,ο Χρήστος Νικολόπουλος ,ο Ηλίας Κατσούλης, ο Δημήτρης Λάγιος κ.α.

Θα ακουστούν και αποσπάσματα από τις δουλειές του ,ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ,ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ,ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΒΙΟΥ,ΑΦΙΣΕΣ, που έχουν ερμηνεύσει η ΜΙΛΒΑ η Βιτάλη, η Σόνια Θεοδωρίδου ,ο Μακεδόνας, Μπάσης, ο Λέκκας κα καθώς και ο ίδιος . Κοντά του θα είναι δυο καταξιωμένες στο χώρο Γυναικείες φωνές η Κοραλία που κυκλοφόρησε πρόσφατα μια δουλειά της σε στίχους και μουσική δική της την τιμούν και συμμετέχουν οι Παντελής Θαλασσινός, Γιώτα Νέγκα, Λιζέτα Καλημέρη Θοδωρής Κοτονιάς κα.Επίσης η Βάσια με το υπέροχο νέο της τραγούδι και το ούτι της απλά θα μας μαγέψουν…..

Μια μουσική παράσταση με άρωμα καλού ελληνικού τραγουδιού που έρχεται για μια ανάσα στους καιρούς!!Σας περιμένουμε να ζεστάνουμε τις καρδιές μας!!! κι’ ας κάνει κρύο εξω!!!!