Από την Κασταλλία Πυθούση

Το iart.gr εξασφάλισε τη συνεργασία της παγκοσμίου φήμης αστρολόγου Κασταλλίας Πυθούση, προσφέροντας στους αναγνώστες του τις καλύτερες και πιο εμπεριστατωμένες επιστημονικά προβλέψεις για το 2018. Η κ. Πυθούση ζει στην Ελβετία, στον πύργο του συζύγου της Κλάους Φον Μάζεψτα, μακριά από το lifestyle. Είναι τιμή μας να παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα, τον πλήρη ζωδιακό χάρτη του έτους. Ευχαριστούμε.

2018 – Ότι έσπειρες, θα θερίσεις.

Ασχολείστε ή όχι με το ζωδιακό κύκλο, ακούσατε σίγουρα για την έλευση του Κρόνου. Ο Κρόνος, χειρότερος από πέντε ΔΝΤ μαζί, έρχεται να μαζέψει τα χρωστούμενα και να αποδώσει λογαριασμό. Δε χαμπαριάζει από παρακλήσεις, δεν τον ενδιαφέρουν οι δικαιολογίες. Σαν ανάποδος Άγιος Βασίλης θα τσεκάρει τις λεπτομερείς του λίστες και, ανάλογα την περίπτωση, θα πράξει κατά την κρίση του. Όσοι υποφέρατε το προηγούμενο διάστημα, επιτέλους θα δικαιωθείτε. Όσοι κάνατε άλλους να υποφέρουν, ούτε ψύλλος στον κόρφο σας. Ο Κρόνος αγαπά το θάρρος, αλλά όχι τον τσαμπουκά. Ευνοεί τη φιλοδοξία, αλλά όχι τις λαμογιές. Καταλαβαινόμαστε, ελπίζω. Ας δούμε τα πράγματα αναλυτικά.

Ιχθύς

Σας έφαγε η γκρίνια το 2017, όχι εντελώς άδικα οφείλω να ομολογήσω. Ήρθε όμως η ώρα να σταματήσετε να φέρεστε σαν στριμμένες γεροντοκόρες και να αντικρύσετε τη ζωή με χαμόγελο. Θα δυσκολευτείτε λίγο να ξεκολήσετε από την μυρμιρίαση, το πρώτο δίμηνο του 2018 θα παλέψετε σκληρά για να ξεφύγετε από την κακιά αυτή συνήθεια, αλλά στο τέλος θα νικήσετε. Το νέο έτος θα φέρει ένα καινούριο χόμπι στη ζωή σας, ασυνήθιστο και λίγο τρελό, εσείς όμως θα τολμήσετε και μπράβο σας. Στα μέσα του έτους η ζυγαριά θα δείξει υψηλό νούμερο. Μην ανησυχείτε, σε αντίθεση με τους φόρους, τα κιλά σας θα πέσουν. Οι αδέσμευτοι θα τσιλιμπουρδίσουν ασύστολα, οι δεσμευμένοι θα αντιμετωπίσουν το δίλημμα «να την κάνω την κουτσουκέλα ή όχι;». Η απάντηση θα δοθεί κατά συνείδηση. Να είστε πάντα έτοιμοι να αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεών σας και να βάζετε που και που το μυαλό σας να δουλεύει. Μόνον τότε θα δρέψετε τους καρπούς της νέας χρονιάς.

Trend του έτους: Αρνάκι άσπρο και παχύ, της μάνας του καμάρι.

Υδροχόος

Πολλά μικρά πραγματάκια σας φτιάχνουν τη διάθεση, έστω κι αν το Τέλειο, όπως το έχετε στο ξεροκέφαλό σας θα αργήσει να εμφανιστεί, αν εμφανιστεί ποτέ. Θα μάθετε – επιτέλους – να εκτιμάτε αυτά που έχετε και να μην ονειρεύεστε μόνον ότι σας λείπει. Η Αφροδίτη στο 64ο τεταρτημόριο του Αριστερού σας Οίκου, δεξιά όπως βλέπω το χάρτη σας, φέρνει ουρές θαυμαστών στο κατώφλι του σπιτιού σας. Διαλέξτε και πάρτε. Επαγγελματικά δε θα αλλάξει τίποτα, στις μέρες μας, καλό είναι αυτό. Προσοχή σε μια γειτόνισσα που ζηλεύει τη νοικοκυροσύνη σας, μπορεί να προσπαθήσει – ανεπιτυχώς – να σας σαμποτάρει. Μη μασήσετε, θα τα βρει μπροστά της.

Trend του έτους: Είναι ψηλόόό, πολύ ψηλόόό, το παλικάρι π’ αγαπώώώ

Κριός

Έχετε άμεση ανάγκη να κουτουλήσετε κάποιον, τη νέα χρονιά θα το καταφέρετε, για να σας φύγουν τα νεύρα και να ηρεμήσουν κυρίως οι γύρω σας, που τους έχετε πρήξει. Τα σχέδιά σας για ταξίδια σε νέους ορίζοντες θα ευοδωθούν, μην ξεχάσετε τα απαραίτητα για άγνωστα μέρη, εμβόλια. Μια – δυο ιώσεις θα σας ταλαιπωρήσουν φέτος, αλλά τίποτα το σοβαρό, είστε υγιείς σαν έφηβο μουλάρι. Αισθηματικά, είναι λίγο μπερδεμένοι οι Οίκοι σας, βαριέμαι να τους ξεμπερδέψω, κάντε κι εσείς κάτι. Πάντως, λεφτά σας έρχονται, φροντίστε να μη λείπετε όταν φτάσουν.

Trend του έτους: Ήσυχο, ήσυχο το ποταμάκι, αργοκυλάει το γαλάζιο του νεράκι.

Ταύρος

Σας έφαγαν οι δρόμοι το ’17, θα σας φάνε και το ’18. Όπου δρόμος, κι ένας Ταύρος, κι αν γκρινιάζετε, εμένα δε με ξεγελάτε, να το ξέρετε. Η χρονιά θα είναι πλούσια σε εμπειρίες και γνωριμίες, καθώς όμως δε στέκεστε πουθενά για πολύ, θα περάσει καιρός μέχρι να καταλάβετε τι συμβαίνει, τι σας αρέσει και τι θέλετε να κρατήσετε. Στο δεύτερο εξάμηνο θα ηρεμήσετε λίγο, και θα θυμηθείτε τη θαλπωρή του σπιτιού σας. Όπως η χώρα, για λίγο καιρό θα ξαποστάσετε και μετά θα τραβήξετε εκ νέου προς τη δόξα. Το καλό είναι πως τα επαγγελματικά σας ανθίζουν όλο και περισσότερο, στη Βουλή σας βλέπω. Με την ευχή μου.

Trend του έτους: Φεύγω κι αφήνω πίσω μου συντρίμμια

Δίδυμοι

Φαντάζομαι πως έχετε πάρει πια απόφαση πως τα σκουλήκια στον κ*^ο σας ήρθαν για να μείνουν και να μη σας αφήσουν σε χλωρό κλαρί. Ότι δε μπορείτε να αποφύγετε, απολαύστε το. Τι κι αν είστε αεικίνητοι, δεν κάνετε κακό σε κανέναν, αφού κανείς πλέον δε σας παίρνει στα σοβαρά. Η χρονιά θα έχει απ’ όλα. Πάθη, ένταση, κούραση, βρισίδια. Ναι, θα το γλεντήσετε. Κάτι χρωστούμενα παλαιοτέρων ετών θα τα βρείτε μπροστά σας. Το καλό που σας θέλω, μην αρχίσετε τα εγωιστικά τύπου «εγώ έτσι είμαι και σ’ όποιον αρέσω» γιατί δε σας παίρνει. Αν σας δοθεί η ευκαιρία να επανορθώσετε για μια από τις πολλές μαλακίες που έχετε κάνει, αρπάξτε την, κι αφήστε τα σταριλίκια για πιο επιδέξιους κώλους.

Trend του έτους: Μαύρα κοράκια, κόκκινα κοράκια

Καρκίνος

Σε λίγο θα καταντήσετε γραφικοί, αν δε σταματήσετε να το παίζετε θύματα και μυξοπαρθένες. Ο προηγούμενος χρόνος ήταν σχεδόν παντελώς αδιάφορος, για να σας ταιριάξει. Το 2018 όμως δεν αστειεύεται κι αν δεν φροντίσετε να κουνήσετε τον τεμπέλη κωλαράκο σας, θα μείνετε πίσω από τις εξελίξεις. Πιστέψτε με, δεν το θέλετε αυτό. Η ζωή περνά δίχως να κοιτά τη δική σας μελαγχολία, έγραφε ένα σύνθημα σε κάποιον τοίχο της νεότητάς μου. Εμπεδώστε το μπας και δείτε προκοπή. Θα σας δοθούν διάφορες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς. Σταματήστε να κοιτάτε το έδαφος και σηκώστε το κεφάλι. Πόσο «πατ – πατ» χρειάζεστε τέλος πάντων; Έχουμε και δουλειές.

Trend του έτους: Ποτέ δεν τα πειράζω τα ζώα τα καημένα. Μην τάχα σαν και μένα και κείνα δεν πονούν;

Λέων

Η κρίση σας έχει αλλαλιάσει. Όλο κάπου χώνεστε, όλο κάτι μαγειρεύετε.. Άλλα θα ευοδωθούν κι άλλα όχι. Αν περιμένετε να λύσετε τα προβλήματά σας ααβάδιστα (που λένε και στις αγγελίες) είστε μακριά νυχτωμένοι. Οι εποχές αυτές πέρασαν ανεπιστρεπτί. Μπορείτε, είναι γεγονός, αλλά πρέπει να κουνηθείτε στην πραγματικότητα, όχι στο υπερπέραν που έχετε φτιάξει στο μυαλό σας. Όσοι από σας έχουν βάλει ρεαλιστικούς, γήινους στόχους, θα επιτύχουν. Οι υπόλοιποι θα βρεθείτε στο Δαφνί.

Trend του έτους: Θα πάω στη ζούγκλα με τον Ταρζάν

Παρθένος

Πως τα καταφέρνετε πάντα και ξελασπώνετε, παραμένει μυστήριο αντίστοιχο της δημιουργίας του κόσμου. Δε χαμπαριάζετε Χριστό, όσο κι αν γκρινιάζετε, υποψιάζομαι πως το κάνετε για να μη δίνετε δικαιώματα φθόνου. Σωστοί.. Το 2018 δε θα φέρει καμιά κοσμοϊστορική αλλαγή, δε χρειάζεται άλλωστε. Θα μπορούσατε ίσως να δουλέψετε κάπως την ισχυρογνωμοσύνη σας, καμιά φορά γίνεστε τόσο ενοχλητικοί που οι άλλοι θέλουν να σας πλακώσουν στις σφαλιάρες. Ίσως το κάνουν, σας προειδοποιώ. Να είστε σεμνοί και ταπεινοί, διότι, όσο κι αν το νομίζετε, ΔΕΝ έχετε πάντα δίκιο.

Trend του έτους: Είμαι άντρας και το κέφι μου θα κάνω (ΝΟΤ)

Ζυγός

Χμμμμμ… Χμμμμ… Κάτι καλό πάει να γίνει αυτή τη χρονιά και ξέρω πολύ καλά πόσο σας αξίζει. Των παθών σας τον τάραχο έχετε τραβήξει, ήρθε η ώρα να συμμαζευτούν λίγο τα πράγματα. Είπαμε, ο Κρόνος δικαιώνει, αλλά δε χαρίζει. Για αυτό, μη σταματήσετε τις προσπάθειες, ειδικά τώρα που φάγατε το γάιδαρο. Ολόκληρος ο ζωδιακός κύκλος σας γνέφει ενθαρρυντικά. Στο προσεχές διάστημα θα διαπιστώσετε πως η ζωή είναι ωραία και δεν τα έχει με άλλον, μην ακούτε τις κακές γλώσσες. Καλό θα ήταν να προσέξετε – επιτέλους – τον εαυτό σας λίγο παραπάνω και να σταματήσετε να κρατάτε μέσα σας τα πάντα, αν δε θέλετε να σκάσετε σαν κλαταρισμένο λάστιχο. Αξίζετε πολλά, διεκδικήστε τα.

Trend του έτους: Δυο πόρτες έχει η ζωή, άνοιξα μια και μπήκα.

Σκορπιός

Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται και το κακό με εσάς είναι πως δεν μπορείτε – ή δεν θέλετε – να τα ξεχωρίσετε. Όσοι μοιράσατε χαστουκάκια δεξιά κι αριστερά νομίζοντας πως κάνατε τη μούρη των άλλων κρέας, ετοιμαστείτε να τα δεχτείτε πίσω στη νιοστή δύναμη, μπας και πάρει μπρος το κουρκουτιασμένο και τυφλωμένο από τον εγωισμό μυαλό σας. Όσοι καθίσατε στα αυγά σας, θα γλυτώσετε χωρίς απώλειες. Το νέο έτος, αν μη τι άλλο θα είναι ενδιαφέρον και διδακτικό. Για το καλό σας το λέω.

Trend του έτους: Το πέλαγο είναι βαθύ.

Τοξότης

Είστε καλά παιδιά, αλλά καμιά φορά, σας φτύνουν, δε βρέχει. Η ηττοπάθεια δε σας ταιριάζει, βγείτε από αυτήν και κανονίστε τη διαδρομή σας. Επίσης, πρέπει να καταλάβετε επιτέλους ότι δε μπορείτε να σώσετε τον κόσμο, ειδικά τον κόσμο που δεν θέλει να σωθεί. Απολαύστε αυτά που έχετε κι αναζητήστε κι άλλα, θα σας δοθούν. Σε γενικές γραμμές, κι αν δε σας πιάσουν τα ψυχοπονιάρικα, καλά θα πάτε.

Trend του έτους: Και μες στο θάμπος το θαμπό, παίρνω αμπάριζα να μπω.

Αιγόκερως

Θα το έχετε καταλάβει μέχρι τώρα, αλλά θα το επιβεβαιώσω για να χαρείτε: Είναι η χρονιά σας. Ο Κρόνος που λέγαμε, στέκεται από πάνω σας χαμογελώντας αινιγματικά, αλλά όχι απειλητικά. Πήρατε το μάθημά σας, αλλάξατε γραμμή πλεύσης κι είστε έτοιμοι να δρέψετε τους καρπούς που στερηθήκατε μέχρι τώρα. Όλη η μπίχλα που προσπάθησε να σας κατασπαράξει, φεύγει όπως οι κόπροι του Αυγείου και με την ίδια ταχύτητα. Όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί. Αν μάθετε κιόλας να μην παίρνετε τους άλλους τόσο στα σοβαρά, τι να πω, τα θερμά, τα ζεματιστά μου συγχαρητήρια.

Trend του έτους: Γελά καλύτερα αυτός που γελάει τελευταίος.

iART

iART

Αυτή η σελίδα κατασκευάστηκε με τα πιο αγνά, βιολογικά υλικά και πολλή… αγάπη. Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση.

Δείτε επίσης