Σ’ αυτό το σεμινάριο θα μας απασχολήσει ο άνθρωπος έτσι όπως ακριβώς είναι (με τις δράσεις και τις συμπεριφορές του που είναι άλλοτε λογικές και άλλοτε παράλογες).

Θα ασχοληθούμε με την ανθρώπινη συμπεριφορά και θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στο ερώτημα γιατί ο άνθρωπος πορεύεται προς το να πηγαίνει ενάντια στον άλλον. Απατώντας σ’ αυτό το ερώτημα θα προσφέρουμε πρακτικές λύσεις σε πολλά ερωτήματα που θα  προκύψουν, όπως:

 • Πού βασίζουμε τις αποφάσεις μας και τις δράσεις μας σχετικά με τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις;
 • Πώς θα μπορούσες να είσαι σίγουρος σχετικά με τον ποιον να εμπιστευτείς, να προσλάβεις, να συνεργαστείς ή ποιον να αποφύγεις σαν να έχει χολέρα;

Έτσι θα διατυπώσω τις πρώτες ερωτήσεις προς εσένα ενδιαφερόμενε:

 • Βρέθηκες ποτέ στη θέση να λες; «Να πάρει, ποτέ δεν έπρεπε να τον είχα εμπιστευτεί αυτόν!» ή «Το ήξερα ότι υπήρξε κάτι στραβό μ’ αυτήν».
 • Άλλη φορά δεν αναρωτήθηκες ποτέ ποιος κρυβόταν πίσω από την καταστροφή της τελευταίας σου σχέσης ή ποιος έκανε την εταιρία σου να πέσει έξω παρά τις ηρωικές σου προσπάθειες να τη σώσεις;
 • Δεν πληγώθηκες όταν διαπίστωσες πως έδωσες τα καλύτερα μαργαριτάρια του εαυτού σου στους άλλους και στο τέλος διαπίστωσες ότι απλώς τα έριξες στα γουρούνια;
 • Πόσες φορές δεν είπες «Να πάρει η ευχή και δεν του φαινόταν ότι ήταν τομάρι, έδειχνε ένας καλοσυνάτος και ήρεμος πολίτης;
 • Ίσως να αναρωτήθηκες τι συμβαίνει και ακούμε καθημερινά για τόσα πολλά εγκλήματα, ή γιατί οι άνθρωποι κακοποιούν ένας τον άλλον με το χειρότερο τρόπο, ή γιατί φέρονται σαν να είναι τα χειρότερα τέρατα;

Οπότε μπαίνει το ερώτημα πως επιλέγεις τον σωστό άνθρωπο στη δουλειά σου ή για μια σχέση;

 

Σ’ αυτό το σεμινάριο θα μάθεις:

 1. Ποιον μπορείς να εμπιστευτείς και σε ποιον να βασιστείς.

(Θα αποκτήσεις αρκετά εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να εντοπίζεις και να γνωρίζεις ποιος έχει καλές προθέσεις και ποιος όχι. Και τέλος να μπορείς να εδραιώσεις σχέσεις με τους ανθρώπους στους οποίους μπορείς να βασίζεσαι.)

 1. Πώς μπορείς να προβλέψεις τις συμπεριφορές κάποιων.

(Θα μάθεις για το χαρακτήρα και την προσωπικότητα κάποιου και πως να προβλέπεις και να χειρίζεσαι στο μέλλον διάφορες καταστάσεις)

 1. Πως να διακρίνεις τους πραγματικούς σου φίλους.
 2. Τις δράσεις και τις συμπεριφορές των συναισθημάτων είτε είναι θετικά είτε αρνητικά. Έτσι θα μπορείς να κατανοείς την προσωπικότητα κάποιου. Θα μάθεις να προβλέπεις τι θα κάνουν οι άνθρωποι σε κάθε δεδομένη περίσταση, αλλά και πως να βελτιώνεις τη συναισθηματική κατάσταση κάποιου.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα γίνει προβολή κινηματογραφικών σκηνών από το παγκόσμιο ρεπερτόριο με σκοπό την αναγνώριση και την κατανόηση των συναισθημάτων και των αντίστοιχων δράσεών τους.

ΠΟΤΕ: Τετάρτη 8/3 και Τετάρτη 15/3

ΏΡΑ: 18:00- 20:30

ΠΟΥ: Θέατρο ΜΟΡΦΕΣ ΈΚΦΡΑΣΗΣ (Αλκμήνης 13, Κάτω Πετράλωνα)

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ: 60 ευρώ

20% έκπτωση δικαιούνται: Μέλη των Μορφών Έκφρασης, Φοιτητές, Άνεργοι (με επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού), Γκρουπ (άνω των 10 ατόμων)

(Μέλος των Μορφών Έκφρασης μπορεί να γίνει όποιος το επιθυμεί καταβάλλοντας 20 ευρώ ετήσια εισφορά)

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Θωμάς Κινδύνης

Ο Θωμάς Κινδύνης είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, μουσικοπαιδαγωγός και life coach.

YouTube Video: https://www.youtube.com/watch?v=6upZ3n9JiLM

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

Παιδαγωγούς, φοιτητές, επιχειρηματίες, γονείς, σπουδαστές υποκριτικής αλλά και σε όποιον επιθυμεί να βελτιώσει τη ζωή του.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα: 2103464903, 210 3464002

και στο e-mail: morfesekfrasis@gmail.com