Καλοκαίρι, απολαυστικά cocktails, μαγευτική θέα από την πιο όμορφη ταράτσα της πόλης, sexy διάθεση και cumbia ρυθμός που μας ταξιδεύει σε μακρινούς, λατινοαμερικάνικους προορισμούς! Ένα δυναμικό DJ set με ξέφρενο ρυθμό από τους… “ειδικούς” του είδους.

Ο ιδιαίτερα αγαπητός στο ελληνικό κοινό Will Holland (aka Quantic), θεωρείται δικαιολογημένα μία από τις πιο σημαντικές μορφές της παγκόσμιας σύγχρονης μουσικής σκηνής. Πρόκειται για ένα μουσικό εξερευνητή με πολυσυλλεκτικό ήχο που παράγει μία ακουστική εμπειρία που κάθε φορά σε μαγεύει με τρόπο διαφορετικό μέσω της μουσικής εξερεύνησης σε μονοπάτια των nu-soul, jazz, funk, bossa nova και τις εκφάνσεις των παραδοσιακών μουσικών της Λατινικής Αμερικής.

Oι Ondatropica, έχουν καταφέρει να συνδέσουν τον τροπικό ήχο της Κολομβίας με τον underground ήχο του Λονδίνου. Κορυφαίοι μουσικοί διαφορετικών ηλικιών ένωσαν τις δυνάμεις τους δίνοντας μία νέα διάσταση σε αυτόν καθιστώντας τη λατινική μουσική πιο “hot” από ποτέ κρατώντας παράλληλα και το “βάθος” της παράδοσης με την οποία είναι άμεσα συνδεδεμένο το συγκεκριμένο μουσικό ύφος.

Όταν ο Quantic συναντά τους Ondatropica το αποτέλεσμα είναι μοναδικό! Ένα μουσικό παιχνίδι στα decks που θα αποτελέσει το απόλυτο soundtrack κατευθείαν από τα βάθη της Κολομβίας με στοιχεία salsa, boogaloo και Caribbean ρυθμού! Ένα εκρηκτικό μείγμα Latin, funky ρυθμών και ηλεκτρονικών beats!

Σκέφτεστε κάποιο καλύτερο τρόπο να υποδεχτούμε το καλοκαίρι?

INFO
QUANTIC presents ONDATROPICA DJ SET
Gazarte Roof Stage
Τρίτη 30 Μαΐου
Tιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 6€
Ώρα έναρξης: 22.30
Doors open: 20.00